Šta kažu kladioničari, ko je favorit za titulu prvaka u Srbiji? Ako je suditi po kvotama AdmiralBeta...

Autor: Boris Jovanović
petak 08.07.2022.
11:48
Izvor: Sportske.net

...Imamo velikog favorita, a opet ne misle svi tako...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danas startuje Superliga Srbije u fudbalu, naravno, imate već najavu na sportske.net, a AdmiralBet je rešio da izađe sa kvotama za titulu šampiona.

Ako je suditi po kvotama, šampion će biti onaj stari, Zvezda je sa kvotom 1.30 apsolutni favorit da veže šestu titulu i nastavi seriju. U poslednjih šest godina crveno-beli su samo jednom 2017. večitom rivalu prepustili titulu.

Videćemo šta na to ima da kaže Partizan, crno-beli su na kvoti 3.25, ako budu krenuli dobro, svakako da će se to smanjiti, imaju novog trenera Iliju Stolicu, ali i želju da se dobro pojačaju, kako bi imali i alternative. U Humskoj smatraju da imaju bolju startnu postavu od komšija, ali sada žele dubinu u timu.

Kao i obično, trka će se svesti na dva tima, iza njih su Čukarički sa kvotom 35.00, pa Vojvodina 50 (Novosađani sa sjajnim Rastavcem na klupi imaju ambiciju, da ako ništa drugo ponovo budu treći klub u Srbiji). TSC koji radi ozbiljni i iza sebe ima ozbiljan kapital ima kvotu 100, kao i Kolubara sa veoma jakim sponzorom AdmiralBetom. Sledi Radnički Niš sa kvotom 200.

I to je to, mada u suštini, poznavajući srpski fudbal biće Crvena zveza ili Partizan. Bukiji veruju da crveno-beli imaju mnogo veće šanse.

Na vas je red da se odlučite.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak