Tip izlog - Dalas pobeđuje u derbiju, Kanzas “sigurica”

Autor: Milovan Longinov
subota 24.12.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tipovi za NFL za danas.

nfl.com
nfl.com

Povezane vesti

50049 Chicago Bears vs Buffalo Bills h2 7.5 (1.87)

Bilsi su veliki favoriti kod kuće protiv Bersa. Kvoterbek Čikaga Džastin Filds obično svoj posao uradi kako treba, ali je problem u odbrani, koja je loša, te su Bersi izgubili poslednjih pet mečeva kod kuće. Isto ih čeka I protiv sjajnog kvoterbeka Džoša Alena, koji ima zadatak da  Bilsima sačuva prvo mesto  u Američkog fudbalskoj konferenciji (AFC).  Predlog je dvojka sa hendikepom.

50054 Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles 1 (1.44)

Kaubojsi su pobedili u poslednje četiri utakmice kod kuće protiv najvećeg rivala Iglsa, a poslednje tri dobili su 20 I više poena prednsoti. Ipak, Dalas je u poslednjem kolu neočekivano izgubio od Džeksonvila nakon produžetka i ostaje da se vidi kako će se Kaubojsi oporaviti od tog neuspeha. Filadelfija će se ovog puta suočiti sa kvoterbekom Dalasa Dakom Preskotom koji se oporavio od povrede, a poznato je da obožava utakmice protiv najvećeg rivala i uglanvom ih pobeđuje (7-3).  Sa druge strane Iglsi dolaze u Dalas žestoko oslabljeni neigranjem sjajnog kvoterbeka Džejlena Hertsa koji je povređen. Zbog toga uloga favorita pripada domaćinu, ali izbegnite hendikep, moglo bi da bude vrlo tesno.

50052 New England Patriots vs  Cincinnati Bengals 2 (1.55)

Bengalsi su u vrhunskoj formi sa šest uzastopnih pobeda, a odbrana je dozvolila  protivničkim napadima manje od 90 osvojenih jardi u toj seriji trijumfa. Videćemo da li poljuljani Nju Ingland posle volšebno izgubljenog meča protiv Ouklčand Rejdersa može da se vrati u dobar ritam. Posebno će biti zanimljivo ispratiti nastup kvoterbeka Mek Džounsa koji nikako da opravda poverenje trenera Petriotsa Bila Beličika. Sa druge strane kvoterbek Bengalsa Džo Baurou blista sa  14 tačdauna u prethodnih šest utakmica uz samo četiri izgbuljene lopte u pobedničkom nizu. Bengalsi su favoriti ovde i realno je očekivati još jednu njihovu pobedu, možete i da kombinujete sa manjim brojem poena na domaćina, na nekom drugom tiketu (margina je 19.5)

50045 Kansas City Chiefs vs Seattle Seahawks 1 -9.5 (1.84)

Sihouksi su izgubili tri od četiri utakmice, a odbrana je dozvolila 28,5 poena po utakmici u tom periodu. To nije recept za uspeh protiv Kanzas Sitija, koji je u prethodnoj rundi posle produžetka savladao Hjuston Teksanse. Kanzas Siti se vratio na svoj teren nakon tri utakmice u gostima i ima cilj da do kraja regularne sezone zadrži prednost domaćeg terena u AFC-u. Dileme nema da će Čifsi predvođeni sjajnim kvoterbekom Patrikom Mahomsom slaviti ovde, naš predlog je da odigrate kec sa hendikepom.

50038 Carolina Panthers vs Detroit Lions

Ovo je važna utakmica za oba tima u borbi za plej-of. Lajonsi igraju uzastopne utakmice u gostima, što će biti veliki izazov za njih. Na drugoj strani Karolina je izgledala loše prošle nedelje kada je izgubila od Stilersa, a ni ovoga puta im neće biti lako protiv odličnog napada Detroita. Upravo bi to moglo da napravi razliku u korist Lajonsa. Gledajući igre oba tima, čini nam se da Lajonsi i po stilu ne odgovaraju Detroitu, pa ćemo probati sa pobedom gostiju. 

Ne propustite