Tip izlog - Hokej u modi, tri fiksa za siguran dobitak!

Autor: Lazar Nikolić
petak 31.03.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

A tu su i golovi u Austriji.

Povezane vesti

36716 Klagenfurt – Salzburg Ukupno golova 4.5 više (1.61)

U toku je veoma čudna i potpuno neizvesna polufinalna serija prvenstva Austrije u hokeju na ledu. Protivnici, stari znanci, Klagenfurt i Salcburg. Posle prve tri utakmice ekipa iz „Mocartovog“ grada odbranila je domaći led i vodi sa 2:1. Ono što je zanimljivo jesu ubedljive pobede domaćina na svakom meču. Salcburg je svoje domaće pobede ostvario rezultatom 5:1, dok je Klagenfurt na svom ledu bio bolji rezultatom 6:2. Prema toj „šemi“ trebalo bi da ovog puta kec bude siguran, ali ne bismo se kladiti protiv Salcburga koji je u plej-of ušao kao drugi nosilac. Verujemo da su gosti kvalitetniji i da bi mogli da brejka ovog puta, ali je je veliki broj golova ipak „sigurica“. Ove ekipe su odigrale sedam međusobnih utakmica ove sezone i uvek prešle postavljenu granicu.

37052 Pardubice – Trinec 1 (1.93)

Počinje polufinalna serija šampionata Češke u hokeju. Na jednoj strani je najbolji tim ligaškog dela prvenstva Pardubice, a na drugoj Trinec koji je sa šeste pozicije ušao u plej-of. Pardubice su opravdale ulogu velikog favorita u četvrtfinalu i sa maksimalnih 4:0 „počistile“ Olomuc, dok je Trinec iznenadio bolje plasiranu Spartu Prag i trijumfovao sa 4:2. Jasno je da su Pardubice favorit u ovoj seriji, igraju najboji hokej u zemlji i prvi su kandidat za titulu u Češkoj. Nisu se domaći mnogo potrošili u četvrtfinalu i potpno spremni dočekuju ovaj meč. Pardubice su slavile protiv Trineca u tri od četiri međusobna duela ove sezone, poslednji sa ubedljivih 4:0 u gostima i nema razloga da trijumfalno ne započnu ovu seriju.

37037 Herlev – Aalborg 2 (1.79)

Ekipa Olborga nastavlja svoj put ka osvajanju titule šampiona u Danskoj. Polufinalna serija protiv Herleva trebalo bi da bude samo “usputna stanica”. Najbolji tim u ligaškom delu sezone opravdao je ulogu favorita i u prvom meču kod kuće slavio sa 4:2. Sada je red da Herlev bude domaćin, ali prognoziramo sličan ishod, a kako i ne bismo kada pogledamo međusobne utakmice ove sezone. Svih pet pripale su Olborgu, a upravo je poraz od 4:2 najveće dostignuće Herleva protiv moćnog Olborga. U ligaškom delu sezone Olborg je dva puta slavio i sa pet golova razlike (7:2). Zato je dvojka “sigurica”, i nemamo nikakve sumnje da će doći.

36995 Kosice – Michalovce 1 (1.64)

Očekuje nas početak polufinalne serije šampionata Slovačke u hokeju. Najbolji tim ligaškog dela prvenstva Košice u prvom meču dočekuju Mihalovce koje je sa osme pozicije ušle u doigravanje i uspele da naprave veliku senzaciju eliminisavši drugi tim “regularnog” dela sezone Slovan iz Bratislave sa 4:2 u seriji. Košice nisu imale probleme protiv Nitre i sa ubedljivih 4:1 došle do polufinala u kojem su veliki favoriti. Domaći su verujemo naučili lekciju i neće potceniti rivala kao što je to bio slučaj sa Slovoanom. Jasno je da su Košice kvalitetniji tim u ovoj polufinalnoj seriji, a prednost domaćeg leda dodatni je stimualns za najbolji tim ligaškog dela šampionata. Što se međusobnih utakmica tiče, Košice su izgubile prvu, a zatim slavile u naredne tri. Očekujemo njihov trijumf za početak polufinalne serije, uvereni smo u to.

Ne propustite