Tip izlog - Neka "gori" u rukometnom klasiku, Sibir bez šansi u Jaroslavu

Autor: Ivan Cvetković
utorak 06.02.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva ponuda kada su u pitanju ostali sportovi.

Povezane vesti

RUKOMET

44293 Kiel - Magdeburg Više od 61.5 golova (1.88)

Runda broj 20. nemačke Bundeslige u rukometu donosi nam najveći rukometni derbi koja Nemačka ima da ponudi. Aktuelni prvak Evrope Magdeburg gostovaće šampionu Nemačke Kilu što samo po sebi garantuje pravi spektakl. Kil je posle nešto sporijeg početka sezone uhvatio odličnu formu, pa tako u Bundesligi ne zna za poraz još od početka novembra prošle godine i polako hvata priključak sa timovima na vrhu. Čelnu poziciju dele Magdeburg i iznenađenje sezone Fuhse, pa je pred timom iz savezne države Saksonije- Anhalt izuzetno težak zadatak za zadrži tu poziciju. Magdeburg je slavio na domaćem terenu 34:31, a utakmice ova dva tima tradicionalno donose veliki broj pogodaka…

44461 Kolding - Aalborg Manje od 60.5 golova (1.88)

Danski velikan Alborg gostuje Koldingu koji će se do samog kraja sezone grčevito boriti za opstanak u elitnom rangu danskog rukometa. Alborg je polusezonu započeo ne naročito ubedljivom pobedom na domaćem terenu protiv GOG-a, dok je Kolding doživeo lak poraz na domaćem parketu protiv Holstebroa. Kolding je poslednji put dobio šampiona Danske pre dve godine i to na domaćem terenu, međutim opšti je utisak da tako nešto neće biti moguće ovoga puta. Ipak, Alborg počinje da ima sve većih problema u južnoj Danskoj, pa možda ne treba očekivati veliki broj golova.

HOKEJ

37501 Lokomotiv Yaroslav - Sibir Novosibirsk H -1 1 (2.15)

Ruska hokejaška liga jedna je od najpopularnijih za klađenje, a kako i ne bi kada se stanje na tabeli menja praktično posle svakog kola. Ruska KHL liga podeljena je u dve divizije od po 11 i 12 timova, stručnjaci tvrde da po kvalitetu ona spada u sam vrh svetskog hokeja, naravno zajedno sa nezaobilazim NHL-om. Bacićemo pogled na okršaj Lokomotive iz Jaroslava koja će u svojoj dvorani ugostiti Sibir iz Novosibirska. Domaćin je drugi u zapadnoj diviziji, vezao je tri uzastopna trijumfa nakon čega stiže Sibir koji ne blista ove sezone. Vezao je tim iz Novosibirska tri ubedljiva poraza pre nego što je teškom mukom slavio protiv Kabarovska koji ne spada u sam vrh ruskog hokeja.

Ne propustite