Tip izlog - Pardubice, Alborg i Flensburg

Autor: Milovan Longinov
petak 14.04.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Tipovi iz ostalih sportova.

Povezane vesti

37428 Pardubice – Trinec 1 (1.93)

Polufinalna serija šampionata Češke u hokeju na ledu između Pardubica i Trineca doživeće svoju kulminaciju u sedmoj utakmici. Nakon šest duela rezultat je izjednačen 3:3 i u „majstorici“ će se odlučiti putnik u finale. Imao je Trinec meč loptu protiv najbolje ekipe ligaškog dela na svom terenu, ali je izgubio sa 5:3. Tako su Pardubice ostale u „životu“ i sada imaju sve u svojim rukama. Čini se da je Trinec svoju šansu ispustio, psihološka prednost prešla je na stranu kvalitetnije ekipe, sada će iza nje biti i publika, tako da vidimo Pardubice u borbi za trofej.

37410 Aalborg – Herning Blue Fox 1 (1.82)

Sve je spremno za početak finalne serije prvenstva Danske u hokeju na ledu. Dve najbolje ekipe iz „regulranog“ dela sezone boriće se za trofej. Prvi nosilac Olborg  nije imao nikakvih problema u polufinalu. „Pomeo“ je favorit ekipe Herleva sa 4:0 u pobedama i čekao protivnika sve do sedme utakmice između Herninga i Esbjerga i dočekao „plave lisice“. Jasno je da su domaći favoriti u prvoj utakmici, jer su odigrali tri manje u polufinalnoj seriji i potpuno spremni čekaju početak finala. Herning ume da igra sa Olborgom, ima bolji međusobni skor ove sezone 3:2, ali smo uvereni da će finalna serija početi slavljem domaćina, pa ćemo za dalje videti.

RUKOMET

42162 Flensburg – Rhein Neckar 1 (1.53)

Očekuje nas veliki derbi u polufinalu nemačkog Kupa u rukometu. Treća i četvrta ekipa na tabeli Bundeslige igraće za plasman u finale, a uloga blagog favorita pripada domaćinu Flensburgu. Pogled na tabelu i međusobne duele u kojima je redovno neizsvesno teško da vas može opredeliti za bilo koju prognozu. Radi se o ekipama koje su istog kvaliteta, ali ono što ide na stranu Flensburga jeste mnogo bolja forma. Domaći su poslednji put izgubili još četvrtog decembra prošle godine i to dovoljno govori samo za sebe. Na drugoj strani Rajn Nekar dolazi na teško gostovanje posle čak četiri uzastopna poraza. Upravo zbog dijametralno suprotnog raspoložnja timova nemamo dilemu u trijumf Flensburga.

ODBOJKA

46279 Verva Warszawa  - Kedzierzyn Kozle 2 (1.40)

Pobedom u polufinalu Lige šampiona ekipa Zakse se po treći put uzastopno plasirala u finale elitnog evropskog takmičenja i imaće priliku da sačuva pehar za najbolji tim na „Starom kontinentu“. Ipak, Zaksa nema vremena za radovanje, jer je očekuje treći meč četvrtfinalne serije šampionata Poljske protiv Projekta iz Varšave. Dobio je dvostruki uzastopni prvak Evrope prve dve utakmice, i to obe sa 3:2, ali je tada više razmišljao o Peruđi, Sada tih briga Zaksa nema, tako da ni tim iz glavnog grada nema šanse u ovom duelu. Aposlutno smo uvereni u dvojku.

Ne propustite