Tip izlog - Poezija na ledu Kanade i Češke, u fokusu i danski rukomet

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.05.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tri tipa i velike šanse za dobru zaradu.

Povezane vesti


37942 Canada – Czech Republic Ukupno golova 5.5 više (1.92)

Pravi spektakl na očekuje u duelu dve hokejaške velesile na Svetskom prvenstvu koje se održava u Finskoj i Letoniji. Kanada I Češka odmeriće snage u sedmom kolu grupe B i dati nam odgovor na pitanje ko je u ovom trenutku kvalitetniji sastav. Fenomenalna Švajcarska ostvarila je maksimalnih šest trijumfa u grupi, dok su Česi i Kanađani na pozicijama dva i tri koje vode u četvrtfinale. Obe ekipe igraju napadački hokej, sa mnogo klizanja i izvanrednim tempom. U mečevima ova dva rivala preteško je prognozirati pobednika, ali je veliki broj golova standard. Sigurni smo da ćemo i ovog puta prisustvovati goleadi.

43634 Fredericia HK 1990 – Aalborg 2 (1.47)

Poslastica za sve ljubitelje klađenje jeste šampionat Danske u rukometu. Tamo su Olborg i GOG neprikosnoveni, a vaše je samo da ih pronađete na listi i tipujete na njih. Ekipa Olborga igra drugi meč polufinala plej-ofa protiv Fdericije i veliki je favorit da se plasira u finale. Učesnik Lige šampiona bio je ubedljiv u prvom meču kod kuće i slavio sa 31:22, a slično se očekuje i u revanšu. Olborg je tim pun igrača reprezentativnog kalibra za koje su samo susreti protiv GOG-a prava mera u domovini.

43618 Skjern – GOG 2 (1.55)

Sve što smo pisali o prethodnom paru važi i za ovaj, možda još više. GOG je aktuelni šampion Danske i tim koji u svojim redovima ima rukometaše vrhunskog kvaliteta. Skjer je ove sezone učestvovao u Ligi Evrope, ali se nije proslavio u Evropi, dok je GOG stigao do četvrtfinala Lige šampiona u kojem je eliminisan od Barselone. Prvi meč u polufinalu plej-ofa GOG je rutinski dobio na svom terenu sa 34:25, a nešto slično očekujemo i u revanšu. Gosti idu u novu borbu za trofej protiv Olborga, a rukometaši Skjerna na zasluženi odmor.

Ne propustite