Tip izlog - U fokusu nemački rukomet, kakvi ste sa pikadom?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 27.12.2022.
15:00
Izvor: Sportske.net

U ovoj rubrici smo "šarali" sportove, vredi pokušati.

Povezane vesti


RUKOMET

44752 Fuchse Berlin - Leipzig 1 & više od 60.5 (2.17)

Konačno malo lakši protivnik za Fukse, ekipu u kojoj igra i srpski rukometaši Marsenić i golman Milosavljev koji je, nažalost, povređen, a jedan od najboljih igrača je i Miloš Vujović, reprezentativac Crne Gore. Imaju dovoljno jak tim da se snaga rasporedi kako treba i Lajpcig bi trebalo da bude ekipa koja će samo namučiti trenutno prvoplasirani tim Bundeslige. Imajući u vidu da Milosavljev neće braniti, možda nije loše igrati na više golova.

44646 Flensburg – Wetzlar Hendikep 1 -5-5 (1.80)

Trostruki osvajač Budenslige i prvak Evrope iz 2014. godine Flenzburg ove sezone ne igra u Ligi šampiona i fokusiran je na nemački šampionat. Ipak, na polovini takmičenja Flenzburg je tek peti sa pet bodova manje u u odnosu na prvoplasirani Fukse iz Berlina. Veclar je idealna prilika da poprave bodovni saldo, jer su gosti jedna od slabijih ekipa u ligi i poslednji put su pobedili Flenzburg davne 2015. godine. Jasno je, kec na Flenzburg sigurica, ali ni pobeda od šest golova razlike ne bi trebalo da predstavlja problem.

HOKEJ

31054 San Jose Barracuda - Bakersfield Condors gost ukupno više od 2.5 (1.64)

Dve ekipe koje su u očajnoj formi i pokušavaju da pronađu izlaz iz krize. Posebno se to odnosi na "Barakude", imali su solidan početak sezone, ali su naprasno pali i čini se da ne vide izlaz. Nisu bili ni blizu, za razliku od "Kondora" koji su parirali sjajnim "Iglsima" u prethodnom meču i malo je falilo da pobede jedan od najboljih timova lige.

30636 Nitra – Dukla Trenchin 2 (2.13)

Domaćin je najslabija ekipa u hokejaškom šampionatu Slovačke. Nakon 27 odigranih utakmica nalaze se na dnu tabele sa samo šest pobede, a izgubili su u prethodnih 10 utakmica. Ne blista ni Dukla, gosti su zauzimaju devetu poziciju u ligi od 12 timova. Ipak, tim iz Trenčnina vezao je tri pobede i deluje mnogo bolje od rivala. Teško da će Nitra baš protiv zahuktale Dukle prekinuti “crni” niz, zato je naš predlog
dvojka.

ODBOJKA

46862 Duren – Gisen 2 (3.40)

Pokušaćemo hrabro dvojkom na odbojkaše Gisena. Gosti su bolje plasirani u šampionatu Nemačke. Trenutno su na trećoj poziciji, dok je Duren peti. Ipak, ono domaćina čini favoritom na ovom meču jeste tradicija. Duren je bio bolji u poslednja četiri duela ovih timova, Tradicija je tu da se ruši, a Gisen je u sjajnoj formi, sa četiri vezana trijumfa i deluje spremno da prekine lošu seriju protiv Durena koji igra po
sistemu toplo-hladno.

PIKADO

77456 Clayton, Jonny - Dolan, Brendan 2 hendikep -2.5 (1.73)

Džoni Klejton dolazi na Svetsko prvenstvo u pikadu kao jedan od favorita. Trenutno je sedmi na svetu, a kao protivnika ima Brendana Dolana, igrača koji nije u toliko dobroj formi. Ipak, u "izlazima" (checkout) Klejton nije najbolji igrač, pa i pored sjajnog proseka za tri strelice, imao je problema da izađe kao pobednik u pojedinim susretima. Zbog toga verujemo da bi Dolan mogao da mu uzme makar jedan set.

Ne propustite