Tipovi - Dinamov zicer koji se isplati, Čelsijeve žene bolje od kolega!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.04.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Deset zanimljivih parova i različite igre.

Povezane vesti

AdmiralBet kombinacije

7224 Gangwon - Pohang X2&2-4 (2.22)

Čeka nas zanimljiva utakmica, Pohang je već dugo bez gola, previše za ekipu koja napada sam vrh šampionata. Jasno je, važe za ekipu sa najboljom odbranom, samo šest primljenih golova do sada, dok Gangvon voli ofanzivu, posebno kod svoje kuće. Prethodne dve su na svom terenu dobili sa 4:1 i 3:0, jasno je da su blagi favoriti uvek kada su domaćini, ali napomenimo i to da Pohang ima tri uzastopna trijumfa na gostovanjima gde su čekali baš ovakve timove kakav je i Gangvon, timove koji vole da napadaju, pa su ih u kontrama pobeđivali. Vole da prepuste ritam utakmice protivniku gosti ovog meča, pa nemojte se iznenaditi ako dobiju ovo sa posedom lopte od oko 30-40%.

6817 Dynamo Kiev - Veres Rivne 1-1&3-5 (2.71)

U Premijer ligi Ukrajine Dinamo i Šahtjor vode bitku za prvo mesto, a po svemu sudeći, "rudari" su ti koji su bliži trofeju. Dinamo je u dobroj formi, vezane četiri pobede, a da li će biti i peta, zavisi od ove utakmice. Veres se bori za opstanak, i to grčevito, praktično dolaze na ovo gostovanje sa belom zastavicom jer su daleko slabiji tim i moguće da će neke svoje adute čuvati za bitnije mečeve koji im dolaze nakon ovog. Dinamo je osokoljen pobedom protiv Dnjepra na strani, imaju kvalitet da ovo reše sa 50% snage i verujemo da će je iskoristiti.

6578 Al Fateh - Al Riyadh 1&0-4 (2.22)

Ekipa Slavena Bilića igra solidno, možda nisu mogli da se nose sa Al Hilalom, ali sa svima ostalima mogu da igraju. Do sada polovičan uspeh za njih, i biće favoriti protiv Al Rijada koji je napravio podvig savladavši Al Ahli na svom terenu 2:1. Pobediti tim koji u svom sastavu ima Mareza, Kesija, Firmina i Sent-Maksimina nije nimalo lako, zbog toga verujemo da ne mogu da izdrže ovakav tempo i da savladaju još jednog favorita, ovoga puta na gostujućem terenu. Al Fateh je favorit i zbog te činjenice, ali i zbog svega što piše do sada na papiru. Samo još da dokažu na terenu.

Prelazi

7159 Meizhou Hakka - Qingdao West Coast 1-1 (3.31)

Očajan početak sezone za Meižu, ali imajte u vidu da se radi o daleko boljem timu nego što to pokazuje tabela. Oni će u narednom meču protiv Kingdaa pokušati da stignu do pobede i prodora na možda čak i deseto mesto na tabeli, iako su sada pretposlednji. Nisu primili gol na poslednja tri meča, a naredni protivnik će im baš teško postići gol iako postižu u proseku po jedan po meču. Favorit je Meižu u ovom duelu, ali za njih je sve jasno kao dan, moraju popraviti realizaciju ukoliko misle da naprave nešto više ove sezone i dok ne bude prekasno.

5534 Liverpool LFC Women - Chelsea Women 2-2 (1.83)

Ženski fudbal ovoga puta na meniju za nas, a znamo da je u Engleskoj najbolja ekipa Čelsija, uz Mančester siti. Liverpul nije među najboljim timovima, tek su peti ove sezone, a Čelsi je klub koji ima čak 15 pobeda do sada u 18 odigranih mečeva. Fudbalerke u plavom su postigle 53 gola što je skoro tri po utakmici, dok fudbalerke Liverpula spadaju u red onih koje igraju "tvrđi" fudbal. Ono što je problem za domaće, jeste da odmah posle Čelsija sledi i duel sa Mančester junajtedom, timom koji je ravnopravniji, ali svakako se očekuje kakav-takav otpor na Prenton parku u sredu Čelsiju. Za nas, kvalitet gostiju mora da dođe do izražaja u ovim utakmicama.

Daj gol

7169 Libertad - LDU Quito Tim2 1+I&1+II (2.58)

Gosti su odličan tim ove sezone, igraju i Kopa Libertadores i to ih možda malo poremeti u domaćem šampionatu gde su izgubili dve utakmice do sada. Liberdad je ekipa koja je poslednjeplasirana na tabeli, pogodila ih je i odluka saveza da se oduzmu 4 boda, ali je činjenica da imaju najslabiji napad do sada i da nisu pokazali da mogu biti ozbiljan rival timovima iz vrha. Jasno ko je ovde favorit, gosti uvek "izbace" par veoma kvalitetnih mladih fudbalera, videćemo da li će tako biti i ove sezone, ali jasno je da se radi o možda i najboljem timu Ekvadora. Daju dva gola po meču, očekujemo makar toliko u mreži Liberdada.

4454 RK Rostov - Baltika Kaliningrad 3+ (1.93)

Baltika je imala dan više za pripremu duela, a nošeni pobedom protiv CSKA su blizu izbegavanja ispadanja u niži rang. Ipak, nije gotovo, tek će se oni boriti za opstanak, Rostov je tim koji je standardan u Premijer ligi i važi za veoma tvrd, igraju sve bolje kako se sezona bliži kraju, ali kod kuće imaju malih problema. Žele da sve to isprave u ovom meču, a Baltika je, generalno gledano do sada, najmanje zaslužila da ispadne od timova ispod 30 bodova. Biće neizvesno, naš tip je ovoga puta da se izbegne konačan ishod i da se igra na golove jer se gosti neće braniti ovoga puta.

Katanac

1347 Spezia - Palermo 0-1I&0-1II (2.60)

Veliki broj šansi propuštenih za Palermo, nikako da pobede, sada je već to alarmantno iako se nalaze u plej-of zoni. Izgledalo je u jednom delu sezone da mogu da vode bitku i za ulazak direktno u Seriju A, ali sada o tome nema ni govora. Specija, sa druge strane, prolazi kroz teške muke ove sezone, svašta se dešavalo od početka, i bes navijača, i promene, i ništa nije vredelo jer je ekipa u problemu i dalje, sa 37 bodova su u zoni ispadanja i moraju se pomeriti odatle kako znaju i umeju. Pritisak je tu i kod jednih i kod drugih, ali nesumnjivo da je već kod domaćina. Svakako, ne očekujemo mnogo golova jer se radi o izuzetno važnom duelu za oba tima.

1345 Sudtirol - Ternana 0-1I&0-1II (2.00)

Gosti su u problemu, samo 37 bodova iako su igrali solidno, nekoliko puta nisu imali ni sreće, možda i gol razlika od samo -8 u dosadašnjem delu sezone govori da zaslužuju možda i bolji plasman. Južni Tirol nije ekipa od prošle sezone, to je definitivno, ali postoji ta čvrstoća, nešto po čemu su bili prepoznatljivi u dosadašnjem delu sezone, ali i prošle takođe. Na poslednja četiri duela ovog tima palo je samo dva gola, što je dovoljan pokazatelj kako trenutno igraju. Gosti ne smeju da rizikuju previše, neće to činiti ni domaćini, ne brinite se, iako ih pobeda vodi potencijalno i među 8.

Tačan rezultat

7158 Shandong Taishan - Nantong Zhiyun 1:0 (7.20)

Konačno da Šandong podigne svoj nivo forme. Loše su ušli u sezonu, ali su zabeležili dve uzastopne pobede, a sada im u goste stiže tim Nantonga koji nije mnogo pokazao ove sezone. Samo šest golova do sada na osam utakmica je premalo da bi bili ozbiljniji, ovako im mnogi predviđaju borbu za opstanak u šampionatu Kine. Nije ovo jedna od onih utakmica u kojima možete očekivati goleade, verovatnije od toga jeste da bi domaćin mogao da vodi glavnu reč, ali ako se Nantong povuče, jasno je i da će teško do gola. Možda samo jedan gol i reši pitanje pobednika, a mi ćemo probati sa tačnim rezultatom, upravo 1:0.

Ne propustite