TNT ponuda - Jurimo bombastične kvote, verujete li u Moa Salaha?

Autor: Ivan Cvetković
subota 16.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Pred vama su tipovi sa velikim kvotama.

Povezane vesti

1023 Fulham - Tottenham oba tima daju gol prvih 15 minuta (24)

Totenhem uvek vredi probati na ovu opkladu i kvotu, došli su par puta ove sezone, a mali londonski derbi koji to i nije jer ne postoji rivalitet bi mogao da donese dosta golova. Fulam nema šta da kalkuliše, ovo je mirna sezona, amortizovan je odlazak Mitrovića pa se Silvini puleni neće braniti. Ove sezone Postekogluov tim je već putovao u zapadni London, "Troteri" su ih izbacili iz Liga kupa. Oba tima su van svih drugih takmičenja, meč je važniji za "Pevce", ali u Engleskoj to nema nikakve veze, svi igraju maksimalno.

1096 Forest Green - Sutton 1-1I&GGI (20.5)

Neuobičajeno velika kvota, ovo je sudar za opstanak, Forest Grin je sa dve pobede iskoračio iz zone ispadanja. Priču o "Veganima" znate, lokalni milijarder se obogatio u "zelenoj industriji", ovo je jedini stadion u Engleskoj na kome ne možete kupiti pitu sa mesom. Forest Grin se uspeo zahvaljajući novcu pomenutog Dejla Vinsa do treće lige, ali nisu preživeli, sada su u opasnosti da ispadnu iz engleske fudbalske piramide. Saton dolazi iz opasnog južnog Londona, "Žuti" su od 2019. u profesionalnom rangu, poslednji su na tabeli, potrebna im je pobeda. Oba tima će jurišati na gol rivala, "Zeleni" su bolja ekipa, stvari bi mogle rano da se otvore u Gločesteru, na zapadnoj granici Engleske i Velsa.

1408 Union Berlin - Werder Bremen 2-1 (28.5)

Vredi probati, dosta puta tokom jeseni Unionisti su primali gol pa jurili, najčešće bezuspešno rezultat. Ali dolaskom Nenada Bjelice na klupu su se Berlinci stabilizovali, tim koji je ostvario istorijski uspeh plasmanom u Ligu šampiona je sada osam bodova iznad crte, sa par pobeda biće bezbedni. Ali, ne igraju dobro poslednjih nedelja, Verder je nepredvidiv i baš opasan. Ko zna možda vidimo preokret, neće biti prvi put da ovi prilično eratični timovi poslednjih godina odigraju najteži prelaz.

1925 Sparta Rotterdam - Ajax GGI&GGII (13.40)

O Ajaksovoj sezoni je sve rečeno. U četvrtak su gostovali u Birmingemu, protiv Aston Vile u LK, u kupu su ispali od četvrtoligaša Herkulesa, u prvenstvu "Kopljanici" mogu u najboljem slučaju do četvrtog mesta. Jer trećeplasirani Tvente ima ogromnih +13, to je pozicija koja donosi kvalifikacije za LŠ, ali je Ajaksova košmarna jesen odnela šansu da spasu sezonu. Sparta je dovoljno dobra da opstane, oni su prošle godine završili kao šesti, ali je trener Moris Štajn zatim otišao baš u Ajaks i dobio otkaz u prvom delu sezone. Sada je ekipa iz Roterdama u sredini, na "Kastelu" je uvek sjajna atmosfera, a kako igraju odbrane ovih timova, biće baš dosta golova i to u obe mreže. Uz to nema razloga za taktiziranjem.

1804 Porto - Vizela 1.p. tačan rezultat 3:0 (12.5)

Nije samo osećaj, Porto se slomljenog srca vratio iz Londona, posle penala pali su protiv Arsenala. Imali su svoje šanse, na kraju eto, ipak odlučili su detalji, iako su "Tobdžije" ruku na srce više pokazale u revanšu i više želeli da igraju fudbal. Sa druge strane, Porto se eto vraća domaćim obavezama, uništili su Benfiku u derbiju, ali i kasne za lisabonskim klubovima u prvenstvu. Sedam koraka iza lidera Sportinga nije malo, teško da mogu da nadoknade jesenje kikseve. Ostala je jedna šansa za trofej, kup Portugala gde u polufinalu igraju sa Vitorijom Gimaraeš. Očekujemo da unište Vizelu koja je u zoni ispadanja i prima dosta golova van Minja...

7755 Celtic - St Jonhstone 7+ (12.00)

Seltik je nedavno spakovao Dandiju sedam golova, ko zna, možda i protiv "Svetaca" napravi isto. Ovo je razočaravajuća sezona za povratnika Brendona Rodžersa. Ostavio je "Kelte" na svim domaćim trofejima, Postekoglu mu je ostavio istu situaciju, sada su "Bojsi" u opasnosti da ne osvoje nijedan trofej. Trkaju se sa Gersima u ligi, u polufinalu su kupa. Ali, Severni Irac se vratio u Glazgov da napravi iskorak u Evropi, tek tu nije napravio ništa. Ko zna, možda iskale bes na gostima iz Perta koji su u donjem domu, ali će verovatno preživeti bez problema. Pre par godina, Seltik je negde u ovom delu sezone dobio Sent Džonston sa 7:0, a isti rezultat je bio 2019.

8562 Atromitos - Giannina tačan rezultat 1:1 (6.05)

U Grčkoj je počela liga za opstanak, kao i plej-of. Atromitos će završiti van bitke za opstanak. Tim Saše Ilića nije uspeo da se dokopa top šest, ali ekipa iz predgrađa Atine je dugo bila neporažena od kada je legendarni kapiten Partizana preuzeo klupu. "Neustrašivi" dočekuju Janjinu koja je u nevolji, na poslednjem mestu na tabeli. Nije sve gotovo za ekipu iz Epira, ali teško da mogu da uzmu više od boda na obodu prestonice. Zanimljivo poslednja četiri meča ovih  rivala, uključujući i onaj prošle nedelje kada je Janjina bila domaćin završena su 1:1. Ne bi nas čudilo da ponovo vidimo isti ishod, svi bi bili zadovoljni.

2734 Slavia Prague - Liberec 2-3I&2-3II (5.75)

Slavija je veliki favorit protiv Libereca, i ove sezone će praški klubovi voditi mrtvu trku, mada šampion Sparta ima bod prednosti u odnosu na crveno-bele. Liberec pamti i bolje dane. Ne tako davno, ekipa iz Bohemije je osvajala titule, a poslednji dobar rezultat je treće mesto pre desetak godina. I dalje su u trci za top šest, odnosno plej-of. Najverovatnije će izgubiti u Vršovicama, ali u poslednje vreme mečevi ovih timova obiluju golovima, pa bi ova kombinacija iako deluje prilično rizično, mogla da dođe na sjajnu kvotu.

95906 Manchester United - Liverpool Mohamed Salah daje gol u prvih 15 minuta (12.00)

Obično je tako, Mohamed Salah daje gol Junajtedu. Bio je na klupi protiv Sitija, Klop bi trebalo da ga stavi u tim od prvog minuta. "Faraon" je dao gol u pobedi od 7:0, ali i porazu od 2:1 na "Old Trafordu", pa onda dva pretprošle sezone. Mogli bismo dugo ovako, Egipćanin maltretira "Đavole" gde ih vidi. Ovo je najveća utakmica engleskog fudbala, Junajted će učiniti sve da ponovi eliminaciju Redsa od pre par godina. Ipak, mogao bi Salah da ih "rani" već na startu meča.

95905 Darmstadt - Bayern 2+ crvena kartona (9.00)

Ovu smo igru formirali za vas, može da se proba, prvi meč jesenas je završen rezultatom 8:0 za Bajern. Obradili smo ovu utakmicu u rubrici "Beton", ovo je specijalna opklada. Naime, jesenas je bilo tri crvena kartona za poluvreme u baš čudnoj utakmici. Naime, Kimik je dobio crveni karton već posle četiri minuta, a onda su do kraja poluvremena dva igrača Darmštada takođe isključena. Još neverovatnije je da je na poluvremenu bilo 0:0, a na kraju je osam lopti u nastavku završilo u mrežu "Ljiljana".

Ne propustite