TNT - Vlahović tuče Lacijale!

Autor: Nemanja Janošev
subota 19.10.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Specijali za ovo kolo.

Povezane vesti

 Manchester United - Brentford

 

96064 GG&4+ & Mbeumo strelac na meču (4.00)

 

Mnogi smatraju da je ovo kraj za Ten Haga, svojevremeno je na startu karijere u PL primio četiri gola od "Pčela", simbolično je to bio i pokazatelj šta ga čeka u Engleskoj. Dve i po godine kasnije mogao bi da zatvori krug, ponovo Tomas Kristensen i klub iz Londona. Gosti ne taktiziraju puno, golovi se očekuju na "Old Trafordu", a ako ih bude Patrik Mbeumo će biti u glavnoj ulozi. Kamerunac igra fantastično, preuzeo je na sebe teret dok je Ajvan Toni još bio suspendovan, a ove sezone je u sedam mečeva već dao šest golova-

 

Juventus - Lazio

 

96065 Vlahović strelac & 5+ žutih kartona (4.50)

 

Dušan Vlahović ima naviku da Laciju daje golove u Torinu, davao im je dok je bio u Firenci. Srbin zbog privatnih problema dva meseca ne igra za reprezentaciju, biće glavna uzdanica Tijaga Mote i u subotu uveče. Imperativ je pred "Starom damom" koja ne gubi, ali ima previše remija. Pomalo i nesrećno ostali su bez pobede protiv Kaljarija pa bi sada Lacio mogao da plati ceh. Ne deluju loše Rimljani, četiri pobede za ekipu Marka Baronija koji je dočekan sa skepsom, no treba reći da prava iskušena slede. Uvek kada igraju ova dva tima je napeto i puno tenzija, pa iz gol Srbina dodajemo kartone.

 

Bayern - Stuttgart

 

96066 Kane 1+ golovi & Millot 1+ golovi (11.00)

 

Derbi juga, posti Hari Kejn u dresu Bajerna već tri meča, dva u prvenstvu, nije dao gol ni Aston Vili u Ligi šampiona. Posle sjajnog starta Bavarci su kiksirali par puta, ako se to tako može nazvati, remizirali su protiv šampiona Leverkuzena i na "Valdu" u Frankurtu. Ni, "Švabe" neće biti lak zalogaj, mada učesnik Lige šampiona igra promenjivo. Doduše, nisu to tako loši rezultati, podsetimo da su uništili Dortmund. Girasija je zamenio Demirović, Bosanac igra dobro, kao i Undav, ali je u prvi plan iznenada iskočio Enco Milo. Francuz je dao tri gola, jedan je od najtalentovanijih igrača u Bundesligi, ko zna možda nastavi golgetersku seriju pre pauze i na "Alijanc Areni".

 

Bayer Leverkusen - Eintracht

 

96067 Bayer Leverkusen - Eintracht

 

Boniface 1+ golovi & Marmoush 1+ golovi (7.50)

 

Nije bilo realno očekivati da Leverkuzen nastavi sa herojstvima od prošle sezone, ali bez obzira na to, pozicija je dobra. Izgubili su dva boda od Kila, ranije ih je posle preokreta savladao Lajpcig. Ali, ne zaboravite da su odoleli u Minhenu, da imaju dve pobede u Ligi šampiona. Sada, posle pauze sledi novo iskušenje, rival su odlični "Adleri". Predvodi ih Omar Marmuš, "novi Salah" koji je prvi strelac lige sa osam golova iz šest mečeva. Na drugoj strani je Viktor Boniface prvi strelac šampiona sa četiri gola. Ali, Nigerijac je počeo tek pet utakmica ove sezone, Ćabi Alonso rotira i odmara igrače zbog obaveza u evropskoj eliti. Ova dva tima bi trebalo da odigraju efikasan meč, Bonifejs je u oba meča prošle sezone dao gol "Orlovima".

 

Celta Vigo - Real

 

96069 4+ & Mbappe 2+ golovi (7.00)

 

Real u nastavku ide u Vigo, posao će im biti olakšan neigranjem legendarnog Jaga Aspasa koji je suspendovan za Seltu. Imate u magazinu priču o ikoni Selte. Real bi trebalo da dobije u Galiciji, mada neće biti lako, Selta je domaćinska ekipa, postigli su devet golova pred svojim navijačima i dobili tri od pet mečeva. Jasno da to protiv Reala ne znači puno, mada ni "Los Blankosi" nisu u nekoj velikoj formi. Čak u mečevima u kojima su pobeđivali, protiv Štutgarta u Ligi šampiona, u Sosijedadu, protiv Betisa je bilo vidljivo da imaju dosta problema. Mbape nije igrao za Francusku tokom prethodne dve nedelje, provodio se u Švedskoj. probali su da mu spakuju aferu, čak je kroz redove optužio PSŽ da je umešan jer je u toku suđenje za 50 miliona evra koje potražuje od "Svetaca". Biće odmoran, ako ubaci u brzinu, Francuz bi mogao da bude ključ na severu Španije.

 

Liverpool - Chelsea

 

96069 Jota 1+ golovi & Palmer 1+ golovi (8.50)

 

Najzanimljiviji meč šampionata Engleske za vikend. Lider Liverpul dočekuje Čelsi, priznajemo, nismo se nadali da bi "Plavci" ovako dobro mogli da izgledaju na startu mandata Enca Mareske. Ali, Italijan je složio ekipu koja posle početnih promenjivih igara sada pobeđuje. U seriji su su bili do remija sa Forestom, ekipa se okreće oko Kola Palmera koji je nastavio tamo gde je stao prošle sezone. Dao je četiri gola protiv Brajtona, nikada u karijeri nije bio strelac protiv Liverpula. Ovi timovi poslednjih godina igraju tesne mečeve sa malo golova, ali su Slot i Mareska garancija da sada neće biti tako. Diogo Žota je u potpunosti istisnuo Nunjeza u prvoj postavi, čini trio sa Salahom i Dijazom, sigurno će početi meč. U poslednja tri meča u šampionatu nekadašnji fudbaler Vulvsa je dao isto toliko golova. Možda nastavi seriju u nedelju popodne na "Enfildu".

 

Empoli - Napoli

 

96070 Lukaku 1+ golovi & 1+ asistencije (5.50)

 

Antonio Konte ume sa Lukakuom, insistirao je da ga ponovo trenira i sada se to već isplaćuje. "Big Rom" je protiv Koma pre pauze dao gol i imao asistenciju, režirao je preokret protiv Parme, zabeležio gol i asistenciju na Sardiniji. Pa da probamo ponovo, lider Serije A gostuje u Empoliju, Toskanci su počeli sjajno, ali sada padaju. Prošle godine su dva puta savladali Napoli, ali taj tim Vezuvijana ne može sa ovim da se poredi. Lukaku nije igrao za reprezentaciju, imao je dovoljno odmora, pa je i to faktor u našoj opkladi.

 

Roma - Inter

 

96071 Roma - Inter 2 & 5+ kartona (3.25)

 

Inter je favorit u Rimu, čini nam se da je vreme da pobeđuju u seriji, nikome Roma ne uliva poverenje. "Vučica" je smenila De Rosija, postavlja se veliko pitanje da li je Jurić pravi trener za žuto-crvene, nakon par startnih pobeda ponovo se ekipa vratila u letargiju. Ništa ne ukazuje da bi mogli da pariraju Interu koji bi trebalo da ubaci u brzinu i sačeka golove Lautara Martineza. Dok "Toro" posti, Markus Tiram je fantastičan. Francuz je dao sedam golova u sedam mečeva. Uz dvojku na favorita, dodajemo kartone, uglavnom Roma i Inter igraju nervozne utakmice, u četiri od pet poslednjih mečeva videli smo veliki broj opomena...

 

Barcelona - Sevilla

 

96072 1-1 & Raphinha strelac (3.50)

 

Ni sa mnogo jačim timovima Sevilja nije uspevala da parira Barseloni. Katalonci su do sada imali samo jedan kiks u prvenstvu, poraz u Pamploni, ali su već protiv Alavesa demonstrirali silu. Levandovski puca iz svih oružja, kao da je našao pod Hansijem Flikom drugu mladost. Očekujemo da lako savladaju Andalužane, a na pobedu ćemo dodati gol Rafinje. Brazilac je ponovo postao nezamenjiv, iako je bilo priče letos da će ga prodati. Odsutan je Jamal, imaće više lopti, već je dao pet golova u osam utakmica koliko je počeo. U prve dve utakmice po dolasku u klub dao je dva gola Sevilji.

 

Atletico Madrid - Leganes

 

96073 Dmitrovic 6+ odbrana (3.00)

 

Leganjes će na kratak put na "Metropolitano", naš Marko Dmitrović biće na iskušenjima, ali srpski golman se izborio po dolasku iz Sevilje, brani odlično. Leganjes je u poslednja tri meča primio samo dva gola, kako rekosmo imaće dosta posla, ali je Leganjes kada je poslednji put igrao u Primeri uspeo da iznenadi Atletiko Nekako su kroz noviju istoriju bili tvrd orah za mnogo kvalitetnije "Jorgandžije". Da bi nastavili sa takvim partijama ključ je srpski golman koji je bio među najbolje ocenjenim igračima tima u malim gradskim derbijima prvo sa Hetafeom, pa sa Rajom.

 

Ne propustite