Barak Bahar - Nikad nije bilo očiglednije

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.04.2023.
23:28
Izvor: Sportske.net

Došao je trenutak da kažemo, Barak Bahar će biti novi trener Crvene zvezde.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Znate ko su majstori sakrivanja transfera?

Čini se da su nemački klubovi neprikosnoveni u tome, Bajern je znao svojevremeno da obavi transfer a da niko živi ne sazna za to, sve se radilo u tajnosti jer su bili svesni šta sve jedna medijska spekulacija može da donese, posebno kada se radi o interesovanju timova iz Premijer lige koji, priznaćete, u poslednje vreme kupuju poput deteta koje pustite samo u prodavnicu slatkiša. 

Da, mislimo na Čelsi. 

Da se vratimo temi, i Crvena zvezda je napredovala na tom polju, ali čini se da nisu uspeli da sakriju pregovore sa Barakom Baharom i ne samo to, iz izjava se lako može videti da je Milojević već bivši i da će Bahar preuzeti kormilo novog-starog šampiona Srbije. 

Šta biste vi rekli da ste na mestu generalnog direktora Crvene zvezde i da treba da sakrijete transfer novog trenera, a da pritom ostanete korektni prema sadašnjem treneru?

"Ja sam obavio razgovor sa Milojevićem, rekao mu da se ne opterećuje medijskim natpisima, da se fokusira na rad, na Zvezdu", reče Zvezdan Terzić pre nekog vremena.


Šta biste rekli da ste na mestu trenera koji još uvek nije završio posao oko osvajanja titule sa sadašnjim klubom, a potpisuje za Crvenu zvezdu?

"Pričaćemo o tome kada matematički osvojimo titulu."

Upravo tu rečenicu Bahar ponavlja iz kola u kolo, čak je i plakao danas.


Uglavnom, Zvezda gradi kuću od temelja, trener prvo, a potom ostatak tima i to je ono što je pozitivno, a što se tiče Miloša Milojevića, moraće da se zadovolji titulom, moguće i duplom krunom čime bi sebi kupio mesto u nekom solidnom klubu...

Držaće nas i jedni i drugi u "neizvesnosti" verovatno do poslednje utakmice Crvene zvezde u Kupu Srbije, a onda je svima jasno šta sledi. 

O motivima Zvezde za promenu trenera i ne treba trošiti previše reči, Evropa je pravo merilo, a Bahar je dokazao da može.

Ne propustite