Bezobrazluk Sameda Baždara

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 02.12.2023.
21:23
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana još nije preboleo dečije bolesti...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Sebičnost može lako da utiče na vaš neuspeh, mnogi od nas su to osetili, a zbog nje su mnogi i predmet podsmeha. 

Tako je i u fudbalu, a danas je jedan fudbaler Partizana odreagovao u stilu deteta iz školskog koje traži da šutira penal jer je njegova lopta. 

Jasno, postoji glad za golovima, velika želja da se probije barijera, ali moraju se poštovati zakoni Anrija Fajola koji je prošao malo više od Sameda. Ono njegovo deveto načelo upravljanja kaže da se mora poštovati hijerarhija, a jedanaesto kaže da treba da postoji lep i pošten odnos između zaposlenih u firmi. 

Taj lep i pošten odnos, kao i hijerarhiju, nije poštovao Samed Baždar. 

Momak kojeg se dovodio u vezu i sa torinskim crno-belima i koji je veoma talentovan prema izjavama mnogih skauta, menadžera i ostalih trećih lica, pokazao je nepoštovanje prema Mateušu Saldanji, iskusnijem igraču, ali je pokazao nepoštovanje i prema svom nadređenom, odnosno prema Igoru Duljaju. Na kraju, pokazao je i nepoštovanje prema navijačima Partizana i samom grbu. 

Molio je Saldanju da šutne penal i nije dobio ono što je tražio, da bi nakon pogotka odbio da ga proslavi i to je nešto zbog čega bi morao neko u Partizanu da porazgovara sa njim. 

Samoljublje se zaslužuje ako pitate Ronalda, kod Badara može da izazove kontru...

Ne propustite