A šta sad?! Aleksa Avramović propušta Evropsko prvenstvo!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.08.2022.
12:57
Izvor: Sportske.net

Dan posle odluke da Teodosić ne putuje na Evrobasket!

FIBA
FIBA

Povezane vesti

Košarkaš Partizana i srpski reprezentativac Srbije Aleksa Avramović obnovio je povredu ruke zbog koje će propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo, nezvanično saznaju "Sportske.net".

Manje od 24 sata nakon informacije da je selektor Svetislav Pešić odlučio da precrta Miloša Teodosića sa liste putnika na Evropsko prvenstvo, dogodio se peh Aleksi Avramoviću koji je obnovio povredu ruke koja ga je mučila u prethodnom periodu iz reprezentativnih obaveza.

Prema nezvaničnim saznanjima "Sportske.net", on će morati da imobilizuje ruku u narednih osam sedmica, što isključuje njegovo učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu, gde je, prema očekivanjima nakon jučerašnjeg saznanja, trebalo da čini par plejmejkera sa Vasilijem Micićem.

Podsećamo, Avramović je ruku prvobitno povredio ruku protiv Letonije i sumnjalo se da je doživeo rupturu kosti iste, međutim, to nije bio slučaj, ali se povreda sada obnovila i učinila ozbiljnijom, što ostavlja selektora Pešića u razmišljanju kako delati u periodu koji sledi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke