ABA - Budućnost ubedljiva u Skoplju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
23:35
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Budućnosti upisali su još jedan ubedljiv trijumf u okviru ABA lige pošto su večeras lako izašli na kraj sa skopskim MZT-om u meču 16. kola regionalnog takmičenja.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Šampion Crne Gore napravio je još jedan korak bliže overi plasmana u plej-of regionalnog takmičenja pošto je u nedelju uveče zabaležio trinaestu pobedu.

Budućnost je bez većih problema izašla na kraj sa MZT-om u dvorani "Jane Sandanski" i slavila rezultatom 65:81 (9:18, 18:28, 22:19, 16:16) pa posle 16 odigranih utakmica ima skor 13-3 i zauzima drugu poziciju na tabeli.

Pitanje pobednika rešeno je posle prvih 20 minuta igre kada su gosti stigli do "+19" i na taj način stavili protivniku do znanja "koliko je sati".

Jedini što su košarkaši MZT-a uspeli da urade do kraja utakmice bilo je smanjenje zaostatka ali su i tako poraženi sa dvocifrenom razlikom.

Najbolji poenter na utakmici bio je Darko Planinić sa 20 poena, dok je Sead Šehović postigao 15 poena za poraženu ekipu.

Budućnost nakon nekompletnog 16. kola zauzima drugu poziciju na tabeli sa skorom 13-3 a MZT ostaje na pretposlednjoj poziciji sa skorom 5-11.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke