ABA - Drama u Laktašima, Partizan pobedio Igokeu i Vona!

Autor: Ivan Cvetković
subota 05.10.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

Malo je falilo da Amerikanac donese pobedu svom timu.

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ostvarili su pobedu na startu nove sezone ABA lige pošto su u Laktašima savladali Igokeu sa 75:73 (25:26, 13:17, 19:19, 16:13).

"Crno-beli" su vrlo brzo stigli do vođstva trojkom Jaramaza, ali i vezanim poenima kapitena Veličkovića koji je danas proslavio svoj 33. rođendan.

Veoma raspoloženi Jaramaz je do kraja prve četvrtine postigao još dve trojke, da bi domaćin polako topio i istopio prednost Partizana na svega jednu razliku (26:25).

Partizan se sredinom druge četvrtine odlepio na dvocifrenu prednost, ali je na krilima Vona koji je postigao 13 poena ipak spustila razliku na sedam koševa.

U trećoj deonici videli smo dva lica Partizana koji je u jednom trenutku imao i "plus 13", ali je Igokea poslednju četvrtinu dočekala sa tek "minus 5".

Da nas čeka uzbudljiv meč nagovestio je početak poslednje deonice meča, domaćin je serijom od 9:0 uspeo da stigne čak i do prednosti kada je Von pogodio sredinom četvrte četvrtine, ali je Partizan uspeo da se vrati u meč i trojkom Nikole Jankovića odlepi rivalu na četiri poena prednost.

U poslednjem minutu Evans je uneo veliku dramu u završnicu, ali je Volden pogotkom sa slobodnog bacanja doneo pobedu svom timu.

Igokei nije pomogao ni sjajni Rašad Von sa 22 postignuta poena i pet skokova. Najraspoloženiji u Partizanu bio je Ognjen Jaramaz sa 13 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 05.10.2019
21:26

bitna je samo pobeda ostalo se nista ne gleda....jer kada se zavrsi sezona gledaju se pobede i trofeji :)