ABA - Mulaomerović preporodio Cibonu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.12.2015.
21:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Cibone vezali su treću uzastopnu pobedu u svim takmičenjima pod vođstvom novog trenera Damira Mulaomerovića čemu se neće obradovati navijači Partizana.

BETA/BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETA/BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

Pre početka 15. kola regionalne košarkaške lige Partizan je bio u poziciji da hvata priključak za vrh tabele, a nakon večerašnjeg poraza od Mege i trijumfa Cibone u Šentjuru crno-beli su se ponovo našli u nezavidnom položaju.

Detaljnije o šokantnom porazu Partizana od Mega Leksa možete pročitati OVDE!

Cibona je na najbolji mogući način iskoristila poraz crno-belih, pa se nakon trijumfa nad Tajfunom rezultatom 74:52 (22:15, 17:19, 21:11, 14:7) izjednačila sa Partizanom na tabeli.

Drugu uzastopnu pobedu Ciboni u regionalnom šampionatu doneo je Marko Jagodić-Kuridža sa 12 poena i 12 skokova, a bitnu ulogu u trijumfu "Vukova" odigrao je golobradi Ivica Zubac koji je ubacio 16 poena.

Standardno dobar u timu Tajfuna bio je Sandi Čebular sa 17 poena i 5 skokova ali bek šampiona Slovenije nije imao pomoć saigrača pa je poraz Tajfuna bio neminovan.

Cibona posle nekompletnog 15. kola deli osmo mesto na tabeli sa Partizanom, dok Tajfun ostaje visoko kotiran sa 7 pobeda i 8 poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke