Aca Petrović najavio sastanak sa Miškom Ražnatovićem

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.12.2022.
22:11
Izvor: Sportske.net

I od toga bi moglo da zavisi ko će u narednom periodu igrati za reprezentaciju Hrvatske.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Privremeni selektor reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović je prilično aktivan ovih dana u medijima,što zbog komentara na temu budžeta Partizana i Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi, što zbog planova koje ima za naredni period kada je u pitanju izbor dugoročnijeg rešenja za mesto selektora Hrvatske.

Ali, pre nego što novi selektor bude izabran, Petrović planira i susret sa menadžerom Miškom Ražnatovićem na temu dostupnosti igrača za nastupe u nacionalnom timu Hrvatske.

''Komunikacija postoji i pitanje je je li potrebno ići tamo. Sa svima sam u dobrim odnosima, iako ostavljam mogućnost i da se ode do SAD-a. Jasno je da budućem selektoru moram pripremiti teren, kako bi znao na šta može računati tokom leta.

Stoga očekujem da ćemo do njegovog imenovanja imati realnu procenu stanja, znati ko može igrati tokom leta. U tu svrhu je planiran sastanak s agentom Miškom Ražnatovićem, jer velik broj igrača koje on zastupa su po raznim selekcijama, ne samo seniorskoj'', izjavio je Petrović za ''Sportske novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke