Aca Petrović odbacio spekulacije o Zvezdi, šokiran je najnovijim potezom Cibonine uprave!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.06.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

Tokom dana se u više navrata oglašavao na Tviteru.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Akcija prikupljanja sredstava za finansijsku pomoć zagrebačkoj Ciboni kojoj preti stečaj i dalje traje i u punom je jeku, a najzaslužniji za to je Aleksandar Petrović, nekadašnji košarkaš i trener slavnog hrvatskog kluba koji je sredinom osamdesetih dva puta osvajao titule prvaka Evrope.

Sve veći broj ljudi se uključuje u ovu akciju, a Petrović je danas posebno istakao Juricu Golemca, aktuelnog trenera Cedevita Olimpije.

''Hvala još jednom bivšem treneru Cibone. Iako sam ja bio taj koji mu uručio otkaz 2015. godine, to ga nije sprečilo da uplati za spas Cibone. Zato, velikim slovima: BRAVO GOLEMI'', poručio je Petrović na Tviteru.

Na istoj društvenoj mreži Petrović je odbacio spekulacije kako je navodno jedan klub iz Srbije pomogao Ciboni, ali je potom dodatno izneo i dodatno pojašnjenje.

''I jedno pojašnjenje. Moja opaska da klub koji želi pomoći Ciboni nije iz Srbije, nema nikakvu nacionalnu ni političku konotaciju. Hteo sam samo izbeći kalkulacije da je taj klub Crvena zvezda, računajući na navodno bliske odnose dvaju klubova u prošlosti!'', naglasio je Petrović.

Ali, ono što ga je ostavilo u neverici jeste potez aktuelnog Ciboninog rukovodstva da u ovako teškoj situaciji u kojoj se Cibona nalazi osnuje i ženski košarkaški klub!

''Zar ima veće perverzije od ove!? Cibona je praktično klub u stečaju a aktuelna uprava osniva ŽKK CIBONA ZAGREB i preko tog novog kluba će verovatno pobrisati dug! Baš me interesuje stav grada oko ove priče!'', napisao je Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke