ACB - Nedović sjajan, nije moglo protiv Ljulja

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.05.2017.
23:38
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Nedović prikazao odličnu partiju u porazu Unikahe od Real Madrida na startu polufinalne serije plej-ofa španskog šampionata.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Polufinalna serija španskog plej-ofa startovala je u utorak duelom Baskonije i Valensije u Vitoriji, a večeras je na programu bio prvi susret Real Madrida i Unikahe.

Aktuelni šampion Španije savladao je Unikahu rezultatom 71:68 (20:16, 18:18, 14:16, 19:18) i tako stigao do prednosti u seriji koja se igra na tri dobijene utakmice.

Srpski internacionalac Nemanja Nedović imao je sjajno veče u "ViZink Centru" ali njegovih 18 poena (1/5 za dva, 3/5 za tri) nije bilo dovoljno da gosti stignu do "brejka".

Real Madrid je do trijumfa predvodio nezadrživi Serhio Ljulj koji je večeras ubacio 28 poena (8/12 za dva, 3/10 za tri) i pritom upisao 5 skokova i 6 asistencija.

Serhia Ljulja pratio je Gustavo Ajon sa 13 poena i 6 skokova, a u timu Unikahe raspoložen je uz Nedovića bio i Alen Omić (12 pts, 5 sk). Dejan Muslin na parketu je proveo 9 minuta i za to vreme postigao 4 poena i upisao skok.

Druga utakmica na programu je u petak i ponovo će prednost domaćeg terena imati Real Madrid.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke