Aco Petrović odgovorio Pešiću: "Zar ne živimo u demokratskim vremenima? Bio sam u zabludi..."

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 21.07.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Petrović ne vidi zašto je problem da iznese svoje mišljenje.

Screeenshot/YouTube/AdmiralBet ABA liga
Screeenshot/YouTube/AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Brazila i čuveni košarkaški trener i igrač Aleksandar Aco Petrović odgovorio je na izjavu selektora Srbije Svetislava Pešića o formiranju srpske lige.

Glavnokomandujući naše reprezentacije je juče tokom promocije knjige "Bilo jednom u Indijanapolisu" govorio o brojnim temama, a između ostalog i o stanju srpske košarke.

"Moramo da pravimo novu srpsku košarku, sa novim planovima i idejama, prioritetima. Prvo i osnovno što treba da se uradi je da osnujemo profesionalnu košarkašku ligu. To što dolazi od Sagadina i Ace Petrovića, da oni smatraju… To su dobri treneri bili, obojicu ih vrlo cenim, ali nemojte vi nas da učite šta mi treba da radimo. Vi završavajte vaše poslove, ABA liga je prevaziđena, ona je donela svima po malo, ali mi više nemamo interesa da igramo, i mi biramo da igramo i stvaramo našu srpsku ligu", bile su Pešićeve reči.

Aco Petrović se osetio prozvanim u ovoj situaciji i putem svog "X" naloga je odlučio da na iste i odgovori.

"A ja stvarno mislio, da živimo u demokratskim vremenima, pa da mogu dati svoje viđenje regionalne košarke! U kakvoj sam zabludi bio", napisao je Petrović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke