Aco Petrović u Novom Sadu: ''Svideo mi se igrač od 2.500 evra! Dođite, skautirajte!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Bivši hrvatski selektor odmah prepoznaoi talenat.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U Novom Sadu se igraju utakmice osme runde ABA 2 lige, a kako je prethodnih dana i najavio, Aleksandar Petrović je došao da isprati ove mečeve.

Danas je gledao zanimljiv dvoboj banjalučkog Borca i Zlatibora iz Čajetine, koju su Čajetinci dobili sa 81:79, košem Jana Rebeca u poslednjim sekundama.

Posle te utakmice, Petrović se oglasio na Tviteru, apelujući na košarkaške radnike u Hrvatskoj da više obrate pažnju i na dešavanja u ABA 2 ligi.

''Utakmica između Borca i Zlatibora ugodno me iznenadila kvalitetom, energijom te pristupom a uz to je odlučena košem u poslednjoj sekundi! I  predlog ljudima koji vode hrvatske klubove. Dođite i odskautirajte ovakve turnire jer recimo, meni se svideo igrač, koji igra za 2.500 evra'', napisao je Petrović.

Nije naveo koji je tačno igrač u pitanju, a u ovom meču su se u pobedničkoj ekipi istakli Dušan Stojičić sa 15 poena i 6 skokova, a odličan je bio i Viktor Kovačević sa 13 poena i 9 skokova. Takođe, 13 poena upisao je i Špan, a po 11 Rebec i Nikolić.

Ekipu Borca predvodio je Vuk Bošković sa 22 poena, 6 skokova i 4 asistencije, a 14 je upisao Delalić, uz 4 skoka i tri asistencije.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke