Adetokumbo i Kari u jednom timu? Evo šta je potrebno za "supertim"

Autor: Filip Rodic
nedelja 22.09.2024.
12:35
Izvor: Sportske.net

Trenutno samo teorija.

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Janiss Adetokumpo se priprema za predstojeću sezonu sa Milvoki Baksima nakon Olimpijskih igara u Parizu, ali glasine o njegovoj budućnosti su u toku. Prema Samu Amiku iz Atletika, Golden Stejt Voriorsi i dalje imaju interesovanje i nadaju se da će imati priliku da ga dobiju.

U najnovijoj epizodi podkasta "The TK show“, Amik je objasnio kako se to može dogoditi i jedini način je da Janis direktno zatraži trejd ako stvari sa Baksima se ne završe valjano.

"Ono za šta mislim da će uvek biti praćeno u NBA ligi je ako se Baksi raspadnu. Znamo da je Džo Lejkob već dugo sanja da će Janis doći u Voriorse. Opet, malo je verovatno, ali Kris Midlton će biti slobodan igrač sledećeg leta... Mislim da je Janis vredan praćenja", rekao je Amik.

Ovaj scenario se pojavio i prošlog proleća, pošto je Stefu Kariju potrebna podrška, a Voriorsima nešto na čemu bi mogli da se nadograđuju.

Nije tajna da dve mega zvezde dele obostrano divljenje i poštovanje, to je bilo evidentno tokom nedavnih Ol-star utakmica i to je gorivo koje je pokrenulo sve te scenarije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke