AdmiralBet derbi specijal - 30 opklada kojima nećete moći da odolite!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.12.2022.
10:46
Izvor: Sportske.net

Partizan i Zvezda danas pišu istoriju...

Povezane vesti

Na vama je samo da izaberete.

AdmiralBet je pripremio veliki košarkaški specijal posvećen evroligaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, večeras od 20:30 u Areni. Očekuje nas spektakl, a igrače AdmiralBeta i neverovatna ponuda.

Bilo da se kladite na POENE KOŠARKAŠA, bilo na timske brojeve u košarkaškim kategorijama, zatim specijale koji se tiče zbirnog učinka pojedinih košarkaša, ili duela igrača, sve vas čeka OVDE na jednom mestu.

Partizan je prema kladionicama favorit, pre svega zbog domaćeg terena, ali Zvezda je u boljoj formi, na kraju krajeva svaki derbi je priča za sebe. 

Naravno, AdmiralBet vam je pripremio i ono što volite, opklade na jake kvote, Panter, Egzum i LeDej ukupno 50+ poena, kvota je 20, na drugoj strani Vildoza, Nedović i Bentil ukupno 50+ poena, takođe na kvotu 20.

Mi bismo predložili da probate recimo Lesora 15+ poena i 10+ skokova, kvota je 8, ili na istu kvotu, 15+ poena i 7+ asistencija fantastičnog Luke Vildoze.

Još jednom, proverite sve OVDE i samo napred.

Ako nemate račun na AdmiralBetu, imamo predlog, iskoristite bonus dobrodošlice, čim instalirate aplikaciju, dobijate 2000 dinara bez depozita. Više od tome OVDE.

Dakle, počinje u 20:30, pripremu za derbi, slike sa lica mesta, uvod, analize, komentare nakon meča, sve vas to čeka na sportske.net.

Uživajte!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak