AdmiralBet i KLS oduševljeni zajedničkom saradnjom

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.12.2021.
21:05
Izvor: Sportske.net

Pojedini timovi u KLS imaju prosek godina blizu 20 godina!

Povezane vesti

Direktor AdmiralBet Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin izrazio je veliku zahvalnost kompaniji AdmiralBet što je prepoznala potencijal elitnog srpskog šampionata i priključila se organizaciji.

Od ove sezone, kompanija AdmiralBet je naslovni sponzor regionalne lige i Košarkaške lige Srbije. Pozitivni talas je odmah primećen u AdmiralBet KLS, o čemu je govorio prvi čovek tog takmičenja Aleksandar Grujin koji je na tu poziciju stupio 22. septembra ove godine.

"To je možda i najbolje pitanje za mene jer sam bio najbolji kritičar prethodnih sezona s obzirom na to da je Liga drugačije funkcionisala. Nisam mogao da shvatim kako KLS nema sponzora. Potrudili smo se i zajedno sa "TV Arena sport", došli do kompanije AdmiralBet, koja je prepoznala potencijal KLS. Vrlo brzo smo shvatili ciljeve i sproveli brojne ideje. 

Za mesec dana smo učinili mnogo toga zajedno sa klubovima koji su prepoznali koliko je bilo važno da uvažimo naslovnog sponzora. Naslovni sponzor je bio zadovoljan zbog povratne informacije već nakon samo mesec dana od potpisivanja ugovora i on je automatski produžen na još tri godine", kazao je Aleksandar Grujin.

AdmiralBet posluje u sklopu Novomatic Group - lidera u tehnologiji igara i jednog od najvećih svetskih organizatora i proizvođača visokotehnološke opreme za elektronske igre, koja zapošljava više od 21.000 ljudi u preko 45 zemalja sveta, sa preko 40 godina iskustva i tradicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke