AdmiralBet KLS - Blistavo veče Uroša Lukovića, Kragujevčanima ni promena trenera ne pomaže

Autor: Darko Mitrović
subota 26.02.2022.
23:56
Izvor: Sportske.net

Odigrano pet utakmica 23. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Povezane vesti

U prvoj utakmici večeri, Metalac je kao gost savladao poslednjeplasiranu ekipu Slodesa rezultatom 83:74.

Nekadašnji centar Partizana Uroš Luković je dominirao na terenu sa 25 poena i 17 skokova, a uz njega odličan je bio i Kanađanin Stivenson sa 20 poena i osam skokova.

Zdravlje je u Leskovcu savladao ekipu Dunava rezultatom 86:83, a gosti su uspeli da unesu rezultatsku neizvesnost u poslednjoj četvrtini, u koju je ekipa Zdravlja ušla sa 13 poena prednosti. Dunav je uspeo da priđe na 84:83, ali sa linije slobodnih bacanja domaći dolaze do konačnih 86:83 u samom finišu meča.

Blekvel je sa 21 poenom bio najedikasniji kod domaćih, a mladi Radovanović i Tanasković su sa po 16 poena predvodili ekipu Dunava.

Ni promena trenera nije uspela da trgne ekipu kragujevačkog Radničkog iz letargije. Kragujevčani su pod vođstvom novog trenera Sočeka poraženi na svom terenu od ekipe Tamiša rezultatom 77:73.

Sinik je sa 17 poena predvodio pobedničku ekipu, a Đerasimović je bio najefikasniji u Radničkom sa 21 poenom i pet skokova.

Uspešan u gostima bio je i Zlatibor koji je sa 81:75 slavio u Novom Pazaru, uz 28 poena Kutlešića, dok je kod domaćih Manjgafić upisao 24 poena i osam skokova.

Konačno, Sloga je u Kraljevu bila  bolja od Vršca, domaći su trijumfovali sa 77:74. Matović i Petrović su upisali po 15 poena u ekipi Sloge, a kod Vrščana najefikasniji Ilić sa 20 poena.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke