AdmiralBet KLS - Vreme je za finale!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.05.2022.
19:19
Izvor: Beta

Ko će u društvo Zvezde, Partizana i FMP-a?

Dragana StjepanovicStarsportphoto ©
Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da je zadovoljan što je ekipa sa nekoliko novih igrača došla do finala plej-ofa Superlige, kao i da u meču protiv Borca očekuje izvanrednu motivaciju tima.

"Jako mi je drago što smo uspeli u ovom novom sastavu sa šest novih igrača da uđemo u finale Superlige. Ove četiri prethodne utakmice smo odigrali promenljivo, imali smo periode i više nego kvalitetne igre, ali i periode sa dosta problema u igri", rekao je Jovanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Mege dočekaće u prvom meču finala Superlige ekipu Borca iz Čačka, u nedelju.

Serija se igra na dve pobede, a pobednik će u polufinalu završnog turnira igrati protiv Crvene zvezde.

Jovanović je dodao da je ekipa u većem delu dosadašnjih utakmica pokazala visok nivo energije i želje, kao i da je naredni rival sastavljen od iskusnih igrača.

"Smatraću da je posao dobro obavljen, bez obzira na konačni rezultat, ukoliko stvarno pokažemo izvanrednu motivaciju od prvog do poslednjeg minuta. Ako se tako budemo ponašali i tako udjemo u utakmicu, ja ću biti i više nego zadovoljan obzirom na već pomenute stvari", rekao je on.

"Za stvaranje tima i zajedništva je potrebno vreme koje mi nismo imali, ali bez obzira na sve to, moramo da budemo jako motivisani i da naša želja za nadigravanje sa Borcem bude izvanredna", istakao je Jovanović.

Bek Mege Luka Bogavac rekao je da očekuje "tvrdu" utakmicu, a da ekipa mora da bude koncentrisana svih 40 minuta.

"Sigurno je da moramo ući sa maksimalnom energijom i koncentracijom svih 40 minuta, što nije bio slučaj u drugoj utakmici sa Vojvodinom. Jako smo mladi, sigurno je da nam nedostaje iskustva, ali to ne sme da nam bude alibi pošto pristup utakmici i energija moraju biti na najvišem nivou ukoliko želimo da dodjemo do pozitivnog rezultata", zaključio je Bogavac.

Meč Mege i Borca iz Čačka je u nedelju od 12.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke