AdmiralBet KLS: Zlatibor plus OKK Beograd = 227!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.12.2021.
21:07
Izvor: Sportske.net

Sjajno šutersko veče za ove dve ekipe.

Povezane vesti

Večeras su odigrane još dve utakmice 16. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, a ubedljive pobede ostvarile su ekipe Zlatibora i OKK Beograda.

Zlatibor sjajno igra u poslednje vreme, nalazi se u seriji pobeda, a večeras je upisao ukupno jedanaesti trijumf. Na svom terenu ubedljivo je savladao ekipu Dinamika u derbiju kola rezultatom 116:97 i učvrstio se na liderskoj poziciji na tabeli.

Tokom prvog poluvremena vodila se tavnopravna borba, ali je u trećoj ekipa Zlatibora zaigrala još efikasnije u napadu, uz nešto bolju igru u odbrani i stekla prednost koju gosti do kraja nisu uspeli da ugroze.

Iskusni Dušan Kutlešić je sa 27 poena i šest skokova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, Protić i Ros su ga odlično pratili sa po 24 poena. Kod gostiju najefikasniji Đorđević sa 22 poena.

Veoma efikasan bio je i OKK Beograd, koji je kao gost savladao ekipu poslednjeplasiranog Slodesa sa 111:74.

Već u prvoj četvrtini su se gosti raspucali, postigli čak 38 poena u prvih deset minuta, stekli dvocifrenu prednost i do kraja potvrdili kvalitet u odnosu na rivala.

Briljirao je Kovačević sa 33 poena i 11 skokova, Kobisti je upisao 20, Paunović 15, a Mitrović 13, uz 11 asistencija. U domaćem timu najbolji Vasić sa 17 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke