AdmiralBet košarkaški dan za uživanje, specijali na meniju, idete li na Lesora na kvotu 15?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 16.03.2023.
12:28
Izvor: Sportske.net

Baš bogata ponuda...

Povezane vesti

Partizan posle burnog derbija i pobede nad Crvenom zvezdom u AdmiralBet ABA ligi gostuje u Istanbulu protiv evropskog prvaka Efesa. Veoma bitan meč za iscpljene crno-bele koji se bore za plej-of Evrolige. Turci su dobili Real u zaostalom meču, sada imaju pobedu manje od Partizana, Baskonije, Makabija i Žalgirisa.

Jasno da je dvostruki šampion Evrope favorit u ovom meču, ali se Partizan neće predati, ove sezone su slavili već na mestu svog najvećeg uspeha i Istanbulu, protiv Fenerbahčea, a Efes su u decembru u Beogradu dobili sa tri razlike. 

Kompletnu PONUDU na meč možete videti OVDE, a AdmiralBet je ponudio SPECIJAL na meč u kome imate veliki broj opklada. Ona standardna koju najviše volite, Panter, Egzum i LeDej 50+ (slična je prošla u ponedeljak protiv večitog rivala) sada je 10.

Imate naravno i pojedinačne opklade na učinke Pantera, LeDeja, Egzuma, Klejburna, Larkina i Micića (MVP je na 15+ poena i 7+ asistencija, na kvotu 10), mi smo se odlučili za Lesora, 15 poena i 10 skokova je kvota 15.00. O sjajnom francuskom centru se mnogo priča ovih dana, ali on je koncentrisan na ovaj meč. U prvoj utamici je ubacio 13 poena i imao 5 uhvaćenih lopti, tada su Partizan do pobede povukli kapiten Panter, Egzum i Naneli koji su zajedno ubacili 54 poena! Partizan je taj duel u krcatoj Areni dobio i pored očajnog šuta za tri poena.

Danas je evroligaški dan, imate veliki broj mečevana programu, SPECIJALE i za druge igrače, poput Teodosića, sjajnog Vezenkova, Okoba i ostalih. Mi bismo možda izdvojili Boldvina sa 20+ poena i 7+ asistencija (kvota je 13)čiji Makabi igra protiv direktnog rivala u borbi za doigravanje, Baskonije. 

Što se igre "25+" tiče, znate i sami, birate igrače koji će postići 25 i više poena, na Vezenkova je najmanja kvota, 4.50, Olimpijakos igra u Kaunasu (za Partizan bi bilo sjajno da Pirejci koji dolaze sledeće nedelje u Beograd pobede Litvance, ali igraju bez Slukasa). Možda biste mogli da probate Okoba iz Monaka na kvotu 13.00,"Kneževi" će ugostiti Virtus.

Naravno, AdmiralBet ima široku ponudu POENA IGRAČA i akciju 10% frebeta ako odigrate "petorku", to jest gađate margine najmanje pet igrača iz mečeva Evrolige.

Dan za košarkaško uživanje, srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak