AdmiralBet - Košarkaški tiket, luda trojka, Miletić, Lovernj i Ivanović!

Autor: Boris Jovanović
subota 01.10.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net

Ovo su predlozi za poene igrača...

Povezane vesti

Počela je AdmiralBet ABA liga, ali i ostali šampionati u Evropi. Danas imamo već bogat program, vrlo je popularno klađenje na poene igrača, pa smo izdvojili petoricu, koju možete da iskombinujete, ili jednostavno da uplatite kompletan tiket na lepu kvotu.

54822 D. Miletic manje od 10.5 poena (1.85)

Dušan Miletić koji nije puno dobijao šansu u Partizanu je zablistao u pripremnom periodu za Đironu, tim koji se posle više od 10 godina vratio u elitu, predvođen Markom Gasolom koji je i oživeo nekadašnji katalonski tim. U prvom kolu imali su najteži zadatak, otvorili su sezonu protiv Reala, izgubili posle sjajne borbe, Miletić je ubacio 13 poena. Sada Katalonci idu na dalek put na Tenerife, domaćin je veoma dobra ekipa, lagano su dobili Manresu. Idemo na minus poene, jer ne verujemo da će u ovom meču biti mnogo koševa, Tenerife igra mnogo čvršće, ima vrlo visoku centarsku liniju, Dianje i Fran Guera su pretežno defanzivci, pa će Đirona morati spolja morati da krene u produkciju poena.

54788 J. Lauvergne više od 11.5 poena (1.85)

Zvuči kao loša šala, ali Asvel je izgubio oba meča na startu, tim iz Liona je pao protiv Šolea, a onda i Ade Bloa, novajlije u ligi. Podsetimo, letos je Toni Parker ubedio Nanda de Kola i Lovernja da se vrate u domovinu, kako bi napravio iskorak u Evroligi, ali i pored toga, Monako je po nama favorit u Francuskoj. Sada tim sa severa dočekuje Burž koji je dobio Pariz i Le Portel, ali ovo će biti mnogo teže. Domaćinu je imperativ, Lovernj je dao 10 i 11 poena u prva dva kola. Pošto očekujemo pobedu Asvela, i uz to da Burž ima bolju spoljnu nego unutrašnju liniju i da im skok igra nije jača strana, Lovernj bi mogao da dominira. 

54780 Nikola Ivanović više od 10.5 poena (1.85)

Teško je videti prvo kolo, Zvezda je veliki favorit protiv MZT Skoplja, nov je trener, obično ne treba izvlačiti zaključke na osnovu prijateljskih mečeva. No, Severni Makedonci ne deluju kao tim koji bi mogao da parira, da zadrži regionalnog šampiona na malom broju poena, granica na Ivanovića nije velika, on bi mogao da dobije veću šansu nego prošle sezone, pa idemo na plus poene. 

Naravno, svu trojicu možete spakovati na jedan tiket, šifra brzog tiketa je 866712, kvota je 6.50. 

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak