AdmiralBet - Nikad viđeno, košarkaški derbi SPECIJAL! Može kvota 15?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 28.11.2022.
14:05
Izvor: Sportske.net

Bukvalno, možete se kladiti na sve...

Povezane vesti

Kao što je i obećao, AdmiralBet je pripremio veliki specijal za derbi AdmiralBet ABA lige. Crvena zvezda večeras od 20 časova dočekuje Partizan, čeka nas pravi spektakl u "Pioniru", a na popularnoj kladionici možete da se kladite na različite igre, velika je ponuda.

Kompletan SPECIJAL možete videti OVDE, kao i na kraju teksta, mi imamo par predloga.

Kada su u pitanju poeni igrača, odlučili bismo se za više od 12.5 poena Zaka Ledeja koji sjajno igra u poslednje vreme, ali i za više od 6.5 poena Ivanovića koji bi mogao da bude adut iz senke svog prezimenjaka na klupi Zvezde.

Dueli igrača su jako zanimljivi, recimo Panter protiv Nedovića ili Bentil protiv Nanelija, a proverite i specijale koji se tiču ukupnog broja timskih skokova i asistencija, kao i ukradenih i izgubljenih lopti.

Ako da zbrajate poene, skokove i asistencije, mi bilo probali 20.5 na Vildozu koji može da iskombinuje dosta toga, a što se tiče trojki, Panter bi trebalo da ima makar dve, kvota vam je 1.70.

I na kraju, ono što obožavate, 50+ poena na Nedović, Bentila i Vildozu, kvota je 15, isto toliko na Pantera, Ledeja i Nanelija, takođe moraju da postignu 50+ poena da bi opklada bila dobitna.

Ovde vam je i vizuelno na šta sve možete da se kladite, pa samo napred, derbi je košarkaški događaj dana na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak