AdmiralBet specijal - Može 30+ na Kevina Pantera?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 24.11.2022.
11:42
Izvor: Sportske.net

Partizanu potreba kapiten u "ludom modu", kladite se na to!

Povezane vesti

Partizan posle poraza u Barseloni gostuje večeras u Madridu. Rival je naravno Real, koji ima skor 6:3, vezali su četiri pobede i svakako će i večeras biti favoriti protiv crno-belih.

Situaciju otežava povreda Smajlagića što dodatno smanjuje rotaciju, ali možda i otvara šansu za više minuta Brodzijanskog.

AdmiralBet je pripremio specijale koji se tiču Partizana, Kevin Panter je bio neprimetan protiv Katalonaca, ali ga je Obradović sačuvao za Madriđane. Obično posle slabe utakmice odgovori paljbom, popularna kladionica nudi sjajnu kvotu 20, ako Panter postigne 30+ poena.

Ako Partizanova udarna trojka, Lesor-Panter-Naneli, stigne do 50 poena na večerašnjoj utakmici, kvota je 25.Nije nemoguće, Real igra na veliki broj poena, Partizan je jedan od najefikasnijih timova Evrolige, pa se očekuje veliki broj koševa. Uostalom, Virtus i Olimpijakos su pobedili u Kastilji upravo zahvaljujući sjajnoj ofanzivi.

Uz Specijal, jasno, imate priliku da se kladite i na poene igrača, ne samo sa ovih mečeva već i ostalih večerašnjih utakmica Evrolige.

Utakmica u Hali sportova u Madridu počinje u 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak