AdmiralBet specijal Partizan protiv Cedevite, naš izbor je LeDej na kvotu 15!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 26.03.2023.
14:26
Izvor: Sportske.net

Partizan u derbiju dočekuje Cedevita Olimpiju od 19 časova...

Povezane vesti

Nema predaha za Partizan, večeras dolazi neugodna Cedevita koja je pretrpela mnoge lomove ove sezone, razočarala u Evrokupu, ali uvek igra bolje od očekivanja protiv Partizana.

Crno-beli su umorni od petka i velike pobede nad Olimpijakosom, malo je vremena za oporavak, a Barselona je iza vrata. Nema suspendovanog Lesora, Smajlagić, Leder i Tristan Vukčević će podneti teret u reketu. 

AdmiralBet je spremio mini-specijal koji obožavate kada je Partizan u pitanju, Panter, LeDej i Naneli 50+ poena, kvota je 10.

Mi bismo probali Zaka LeDeja koji je na 15+ poena i 10+ skokova, trebalo bi da ima veliku minutažu, ne samo jer nema Lesora, već jer je protiv Pirejaca odigrao nešto više od 20 minuta.

Crno-beli su u poziciji da sami odlučuju o svojoj sudbini, ali moraju da dobiju sve mečeve do kraja AdmiralBet ABA lige kako bi bili sigurno prvi, u slučaju da Zvezda savlada sve rivale do kraja. Partizan do kraja, osim Ljubljančana igra protiv FMP u Železniku, dočekuje Igokeu, gostuje u Zadru i Podgorici u odloženoj utakmici. Nimalo lak raspored, imajući u vidu činjenicu da ih čekaju mečevi sa Barsom, Realom, Monakom i Panatinaikosom do kraja Evrolige.

Specijal možete pogledati OVDE, meč počinje u 19 časova.

Srećno, i ne zaboravite da kada odigrate pet igrača iz AdmiralBet ABA lige (plus i minus poeni) imate 20% freebeta

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak