Ako Durant ode kod njih, imamo novog prvaka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.06.2022.
21:26
Izvor: Sportske.net

Kakva bi to timčina bila.

 EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Košarkaška javnost u Americi ponovo je uzburkana, a razlog je sličan kao i pre nekoliko dana. Podsetimo, tada je jedan zagonetni post Demijana Lilarda na Instagramu pokrenuo spekulacije da možda najavljuje transfer Kevina Duranta u Portland, ali večeras stižu mnogo ozbiljnije informacije kada su u pitanju Durantove namere ovog leta.

Naime, novinar ''Yahoo Sportsa'' Kris Hejns objavio je večeras na Tviteru da je Durant izrazio želju da bude trejdovan i o tome je obavestio čelnike Bruklin Netsa.

A odmah zatim je usledila još konkretnija informacija - Durant želi u Finiks Sanse!

Narednih dana će se pomno pratiti svaki Durantov potez, biće zanimljivo videti da li će mu se ova želja ostvariti, ali ako zaista ode u Finiks, imali bismo možda i najvećeg favorita za titulu naredne sezone.

Uz Bukera, Krisa Pola, Ejtona, Kraudera, Bridžisa, Durant bi činio moćnu celinu koja bi sigurno mogla dalje nego ove sezone. Podsetimo, Finiks je bio ubedljivo prvi u Zapadnoj konferenciji na kraju regularnog dela sezone, ali je u plej-ofu zaustavljen u četvrtfinalu od strane Dalasa, i to u majstorici.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke