Ako hrvatski klubovi napuste AdmiralBet ABA ligu, Miško ima spremnu kontrameru!

Autor: Darko Mitrović
petak 06.05.2022.
21:24
Izvor: Sportske.net

Čekajući konačan rasplet.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Iako za nekoliko dana počinje polufinalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige, u prvi plan je izbilo pitanje daljeg učešća hrvatskih klubova u ovoj ligi.

Pisali smo već, tamošnji Košarkaški savez je ostavio hrvatskim klubovima, učesnicima AdmiralBet ABA lige rok do utorka da se izjasne da li će i dalje učestvovati u ovoj regionalnoj ligi, ili će prihvatiti ponudu Saveza da se presele u Alpe Adria kup i okrenu učešću u FIBA Ligi šampiona, sve to uz određenu novčanu nadoknadu.

Međutim, to bi moglo da za njih ima i značajne posledice, a koje konkretno, otkrio je najuticajniji košarkaški menadžer na ovim prostorima Miško Ražnatović.

Na tu temu se večeras oglasio na Tviteru i potvrdio koji će biti njegov potez u slučaju izlaska hrvatskih klubova iz AdmiralBet ABA lige.

''Potpuno je izvesno da ukoliko hrvatski timovi ne budu nastupali u AdmiralBet ABA ligi nego u AA i slično, ja ću dati sve od sebe da moji mladi klijenti odu u sredine i lige u kojima se mogu razvijati! To je moja obaveza! Takmičeći se u ovim ligama to sigurno ne mogu i ugasiće talenat koji imaju'', poručio je Ražnatović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke