Ako ste propustili - Upoznajte novu nadu srpske košarke, Đorđa Ćurčića!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.05.2021.
20:21
Izvor: Sportske.net

Trener Marinović je ponosan što je sve moglo da se vidi u TV prenosu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Od početka plej-ofa KLS, trener Borca Marko Marinović je odlučio da ukaže šansu nekolicini najtalentovanijih kadeta, i to ne samo tek da upišu prve seniorske minute na terenu, nego je imao poverenja u njih i u ključnim trenucima utakmice sa FMP-om u četvrtfinalu.

Jedan od njih, 16-godišnji Đorđe Ćurčić je tu minuražu iskoristio na fenomenalan način -  sa dve trojke u neizvesnoj završnici rešio je četvrtfinalnu seriju i odveo Borac u polufinale, gde ćemo ga gledati i protiv Zvezde ili Zlatibora.

I na samom terenu se videlo da je trener Marinović presrećan zbog takvog epiloga, a posle meča je izrazio nadu da će Borac dobiti veću podršku kako bi i dalje na pravi način promovisao najtalentovanije igrače.

''Ovo je velika stvar. Gledam igrače i vidim ono o čemu svi mi pričamo, a to je da smo grad košarke i da je ovo jedna divna slika. Lepo je što je Arena prenosila obe utakmice sa FMP, jer su to svi imali priliku da vide. Moram još jednom da ponovim da se nadam da će sve ovo dati podstrek svim ljudima u gradu, ali i šire, da pomognu Borcu, jer je on brend ovog grada, regiona, a ako ne i cele države'', konstatovao je Marinović.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke