Aleksa pred Madrid: ''Ne znam šta je trema''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.04.2023.
23:36
Izvor: Sportske.net

Samouverenost i optimizam primetni u Partizanu pred start četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Vreme je za početak Top 8 faze Evrolige. 

Crno-beli su spremni za put u Madrid, gde će u utorak odigrati prvi meč četvrtfinalne serije protiv Reala, a samo dva dana kasnije na programu je i drugi meč.

U Partizanu veruju da mogu da naprave bar jedan ''brejk'' i da tako anuliraju Realovu prednost domaćeg terena, sa kojom je ušao u ovu četvrtfinalnu seriju.

Svoja razmišljanja pred duel sa najtrofejnijim evropskim klubom izneo je danas na pres konferenciji i košarkaš Partizana Aleksa Avramović, čija je energija mnogo nedostajala crno-belima u prvom delu sezone.

''Atmosfera je sjajna, milina je igrati u ovakvoj ekipi. Svi su dobri. Ne znam šta je trema, meni je ovo uživanje, hoću da se takmičim sa najboljima u Evropi. Nadmetali smo se sa njima, pobeđivali i gubili, više smo dobijali i nadam se da će tako i ostati'', izjavio je Avramović.

Ne brine ga mnogo što Real ima prednost domaćeg terena, jer smatra da je Partizan podigao i nivo igre u gostima.

''Idemo da pokušamo da pobedimo, da damo maksimum. Bićemo čvršći u odbrani, biće pušteno više kontakta sigurno. Znamo za šta se borimo. Borimo se za F4, znamo koliko će ljudi doći da nas podrže i da shvataju koliko je ovo važno iskustvo'', naglasio je Avramović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke