Aleksa se ne predaje, Željko: ''Panter doživljava torturu, pogledajte tabelu Evrolige''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.06.2024.
22:48
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv razgovor sa novinarima posle meča.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da napravi ''brejk'' na startu finalne serije plej-ofa AdmiralBet Superlige Srbije,m iako je bio veoma blizu.

Zvezda je slavila sa 89:88, a posle meča je svoje utiske na pres konferenciji najpre izneo košarkaš Partizana Aleksa Avramović.

''Dobra predstava, igrali smo u hendikepu bez visokih igrača. Smajli je imao povredu, nije mogao da nam pomogne na pravi način. Bez obzira na to, odigrali smo dobru utakmicu, odlučlila je jedna lopta, ai odlazimo sa glavama gore, svesni da ćemo pred našim navijačima imati drugu priču''.

Ovo je sedma uzastopna pobeda Zvezde nad Partizanom ove sezone.

''I u tim prethodnim utakmicama su rešavale jedne lopte, bilo je raznoraznih situacija. Oni su mentalno ispred nas što se tiče tih pobeda, ali nećemo pasti, nećemo se predati, makar ja sigurno ne. Verujem da možemo da preokrenemo'', zaključio je Avramović.

Posle njega reč je dobio trener Partizana Željko Obradović.

''Kao što reče Aleksa, neizvesna utakmica u završnici i mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo pobdili, ali čestitam Zvezdi na pobedi. Neke stvari o kojima sam već pričao bile su evidentne'', počeo je Obradović i osvrnuo se na kadrovske probleme u ekipi.

''''Smailagić praktično ne trenita, dođe na utakmicu, odigra tri minuta.Kada smo ostali bez visokih igrača, vežbali smo na treninzima i igrali na malo drugačiji način i ponosan sam kako je to izgledalo, sa samo dva treninga. Čestitam mojim igračima na svemu što su uradili večeras. sreda, nova šansa, nova utakmica''.

Šta Željko kaže o 7:0 za Zvezdu, ali i povodom loše forme Kevina Pantera, koji se pre utakmice nije ni pozdravio sa protivničkim igračima?

''Ja sam već pričao na šta je ličilo finale ABA lige. Nemam ništa da dodam. Svima koji se imalo razumeju, znaju kako je to izgledalo. Što se tiče Pantera, ne znam da se nije pozdravio, stvarno nemam pojma. Ne obraćam pažnju na to, ali ako ste vi videli, verujem vam. Ne znam, zatekli ste me, jer nemam pojma o tome ništa.

Inače, odavno nije viđeno da jedan igrač doživljava torturu kao što doživljava Kevin Panter. Protiv njega se ne igra košarka, igra se sve, samo ne košarka. Mogu i klipove da vam pokažem koliko batina dobija''.

Ponovo je istakao značaj koncentracije koja već hronično nedostaje njegovim igračima protiv Zvezde.

''Mi smo imali dva dana za pripremu. Da li mislite da treba izvedem petorku koju nisam imao na treningu? Malo smo ozbiljniji. Kaznili su nas, ali to je košarka i sve je u koncentraciji. To je to''.

Na pitanje da pojasni na koje ''evidentne stvari'' je mislio, Obradović je uzvratio:

''Nemojte molim vas da se pravimo naivni. Uzmite tabelu Evrolige u poslednje dve sezone gde smo mi i Zvezda igrali, pa uporedite malo. Siguran sam da svi znate, ali šta da radimo, tako je kako je'', zaključio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Neša
Tuesday, 04.06.2024
10:29

Koliko je igrača Zvezde povređeno u utakmicama protiv Partizana samo ove godine?

avatar
Žeks
Monday, 03.06.2024
23:10

Pa pogledajte koliko je puta Zvezda pokradena u el počev od Mirotićeve trojke iz auta pa nekukamo.A zašto tzv gospodin neprokomentariše sudjenje u polufinalu Aba lige protiv Budućnosti i ove godine i prošle.