Alilović pred Partizan: "Šansa za najmlađe igrače"

Autor: Beta Beta
sreda 22.05.2019.
15:10
Izvor: Beta

Trener košarkaša Dinamika Miro Alilović rekao je danas da će u predstojećem meču protiv Partizana šansu pružiti najmladjim igračima kako bi "osetili kako je igrati protiv velikih timova".

KK Dynamic VIP PAY/Nikola Milinković
KK Dynamic VIP PAY/Nikola Milinković

Povezane vesti

Košarkaši Dinamika dočekuju sutra ekipu Partizana u meču osmog kola Grupe B Super lige Srbije.

"Očekuje nas težak meč protiv najjače ekipe u našoj grupi, ali se za njega pripremamo kao za svaku drugu utakmicu. Cilj nam je da kroz Super ligu dovedemo našu igru na što viši nivo i da prikažemo borbenost i koncentraciju", rekao je Alilović.

"Protiv Partizana očekujte širu rotaciju nego na prethodnim utakmicama, jer želim da dam šansu najmlađim igračima da osete kako je igrati protiv velikih timova", rekao je Alilović.

Centar Dinamika Đoko Šalić je, pred utakmicu sa svojim bivšim klubom, kazao je da će njegova ekipa pokušati da "maksimalno oteža" meč Partizanu.

"Čeka nas zanimljiva i zahtevna utakmica protiv Partizana. Oni su pokazali da su najbolji tim u našoj grupi, pobedivši sve utakmice relativno lako. Mi ćemo se pripremiti da maksimalno otežamo meč protivniku i da u četvrtak pokušamo da nastavimo svoj pobednički niz", rekao je Šalić.

Utakmica se igra sutra od 18.00 u Sportskom centru Master u Zemunu.

Taj meč će imati i humanitarni karakter jer će sav prihod od prodatih ulaznica biti prosledjen UNICEF-u i njihovom projektu inkluzivnih igrališta za decu sa posebnim potrebama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke