Alimpijević i Bešiktaš poklekli pred Fenerom, Spanulis izgubio od "svojih"

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 30.05.2024.
22:05
Izvor: Sportske.net

Odlična partija Nikole Milutinova.

twitter
twitter

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea i Olimpijakosa vratili su se obavezama na domaćoj sceni posle nastupa na fajnal-foru Evrolige u Berlinu.

U prvoj utakmici polufinalne serije plej-ofa šampionata Turske, koja se igra do tri pobede, Fener je na svom terenu savladao Bešiktaš rezultatom 96:88.

Hejs-Dejvis je briljirao u ekipi Šarunasa Jasikevičijusa sa 29 poena, Vilbekin je dodao 18, dok je naš Marko Gudurić imao četiri poena, tri skoka i dve asistencije.

U sastavu Bešiktaša, koji sa klupe predvodi naš Dušan Alimpijević, odličan je bio Nidam sa 24 poena. Arslan je imao 14 poena i sedam skokova.

Drugi meč igra se u subotu, takođe na terenu Fenera.

Efes u drugom polufinalu vodi 1:0 protiv Pinar Karšijake.

U Grčkoj je Olimpijakos poveo 1:0 u polufinalnoj seriji sa Peristerijem, koja se igra do dve pobede. Branilac titule je slavio na svom terenu sa 83:72.

Kenan i Piters su upisali po 22 poena za crveno-bele, naš Nikola Milutinov je bio odličan sa 14 poena i devet skokova, a Filip Petrušev je zabeležio četiri poena i šest skokova.

Kod Peristerija, na čijoj klupi sedi živa legenda Olimpijakosa Vasilis Spanulis, najefikasniji je bio Regland sa 23 poena.

U subotu će Peristeri dočekati Olimpijakos, a serija između novog šampiona Evrope Panatinaikosa i Arisa počinje sutra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke