Alimpijević otkrio ko je najveća opasnost za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.04.2022.
20:01
Izvor: Sportske.net, mondo

Bursa nema šta da izgubi u sredu u ''Štark Areni''.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Iako je ligaški deo sezone u Evrokupu završio na visokom drugom mestu u Grupi A, Partizan neće imati lakog rivala u osmini finala ovog takmičenja.

U goste crno-belima u sredu dolazi turska Bursa koju sa klupe odlično vodi nekadašnji trener FMP-a i Crvene zvezde Dušan Alimpijević.

Njegov tim je već ispunio očekivanja u tekućoj sezoni, izboren je opstanak u Turskoj, kao i plasman u osminu finala Evrokupa, a u narednih nekoliko mečeva Bursa će pokušati da se domogne i plej-ofa u turskoj Superligi, ali neće imati nikakav imperativ.

Sve preko ovoga što je do sada postignuto biće samo dodatni plus za Alimpijevićevu ekipu koja uopšte nije naivna.

Pred dolazak u Beograd, srpski stručnjak je govorio za ''Mondo'' i tom prilikom je posebno izdvojio Dereka Nidama, koji je iz Endrjua Endrjuza najbolji igrač Burse i biće najveća opasnost za Partizanovu odbranu.

''Nidama pamtim iz Mornara, kada sam vodio Crvenu zvezdu, sećam se koliko je tada bio opasan. Sećam se da nam je u plej-ofu tada dao veliki broj poena. Imao sam ideju da mu vratim oštricu iz tih dana i prezadovljan sam. Radna etika mu je odlična, ponašanje, nema poroka, vodi računa o svom telu i jedan je od najspremnijih u timu. Možda grešim, ali bih rekao da Derik igra najbolju košarku u karijeri'', istakao je Alimpijević.

AdmiralBet je za ovaj duel pripremio raznovrsnu ponudu, a Partizan je, naravno, veliki favorit. Do srede imate dovoljno vremena da izaberete pravu prognozu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke