Alimpijević: "Partizan je najteži mogući protivnik, srećni smo jer igramo protiv najboljeg trenera u istoriji evropske košarke"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.04.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net

Pohvale od strane nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Burse Dušan Alimpijević smatra da je Partizan najteži mogući protivnik za njegov tim u ovom trenutku.

Bursa će u osmini finala Evrokupa igrati sa Partizanom u Beogradu. Ekipu predvodi nekadašnji trener FMP-a i Crvene zvezde Dušan Alimpijević koji smatra da je klub učinio mnogo samim plasmanom u nokaut fazu takmičenja, te skida pritisak sa svojih igrača.

Partizan je okatekterisao kao najjači mogući tim koji su mogli da dobiju uprkos tome što su u ranijem delo sezone igrali sa Valensijom i Virtusom.

"Dobili smo najtežeg mogućeg rivala. Prema mom mišljenju, ovo je teži tim nego ekipe sa kojima smo se susreli u prvom delu sezone. Ali, umesto da se sažaljevamo i žalimo moramo biti srećni zbog ove istorijske sezone za klub u kojoj smo dospeli do plej-ofa Evrokupa. Moramo biti srećni jer smo u 16 najboljih. Moramo biti srećni jer imamo priliku da igramo protiv najvećeg trenera u istoriji Evrope. Ponosan sam na moj tim, na navijače i na svakog u klubu ponaosob zbog onoga što smo uradili. Nismo rekli poslednju reč i borićemo se do kraja", rekao je Alimpijević.

Utakmica je na programu 19. aprila u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke