Alimpijević u transu: ''Neverovatno, neverovatno, ovo je bajka...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.05.2022.
23:18
Izvor: Sportske.net

A ono najbolje tek sledi?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Turska Bursa nastavlja da ruši redom u Evrokupu. Večeras je kao gost savladala i Andoru rezultatom 85:68, plasirala se u finale ovog takmičenja i još je samo jedna pobeda deli od pehara, ali i istorijskog plasmana u Evroligu.

Tokom grupne faze takmičenja ovako nešto verovatno niko ne bi mogao da predvidi, ali od senzacionalne pobede nad Partizanom sve se okrenulo u korist ekipe Dušana Alimpijevića koja je dobila ogromno samopouzdanje.

Posle vjoš jednog istorijskog trijumfa, srpski stručnjak na klupi Burse teško je pronalazio reči da opiše svoja osećanja i ogromnu sreću posle neverovatnog uspeha.

''Neverovatno je… Neverovatno. Ovo je bajka za grad Bursu, za klub Fruti Ekstra Bursaspor i za nas lično. To je neverovatno. Rekao sam da će biti važno kako ćemo odgovoriti u odbrani, da moramo da budemo agresivni i čvrsti na svakoj lopti.

Kao igrač, morate da stavite svoj ego u džep i da se borite i delite loptu kada izađete na teren. Ovaj tim je to uradio. Na poluvremenu sam rekao da smo promašili neke slobodne udarce, ali da ne treba da budemo pod stresom jer su šutevi dolazili. Ali što je najvažnije, naša odbrana je bila dobra. Odbrana nas je održala na površini i odvela nas u finale'', istakao je Alimpijević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke