Alo sudije, šta imate protiv Ti-Meka?

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Autor: Boban Filipović
ponedeljak 06.11.2017.
21:17
Izvor: Sportske.net

Zakucavanje ala Trejsi MekGrejdi nije priznato kao koš iz samo arbitrima znanog razloga.

EPA/PRESTON MACK

Povezane vesti

Izveo ga je košarkaš francuskog LeMana Di-Džej Stivens sinoć protiv Levaloe.

Pogledajte...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.