''Amanaman'' - Potpisao Ergin Ataman! I Miško nazdravlja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.07.2024.
17:57
Izvor: Sportske.net

Tek su počeli...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Panatinaikos je prošle godine, tačnije vkasnik kluba Dimitris Janakopulos, mnogo uložio u formiranje ekipe koja bi bila kadra da vrati atinske ''zelene'' na staze stare slave, iz vremena dok je na klupi grčkog velikana bio Željko Obradović.

Odlična je ekipa stvorena prošlog leta, uz senzacionalan transfer Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa, a poverenje prvog čoveka kluba za mesto prvog trenera dobio je turski stručnjak Ergin Ataman.

Bila je to dobitna kombinacija, što se i potvrdilo na kraju sezone kada je PAO pod vođstvom Atamana najpre osviojio Evroligu, a onda i titulu prvaka Grčke, iako je u finalnoj seriji plej-ofa protiv Olimpijakosa gubio sa 2:0.

Naravno, Janakopulos je prezadovoljan ostvarenim u prošloj sezoni i sada želi da nastavi istim putem, da se osvojeni trofeji odbrane naredne godine.

U prilog tome, primarni cilj mu je bio dugoročni ostanak Atamana na klupi, što je danas i ozvaničeno potpisivanjem novog trogodišnjeg ugovora sa 58-godišnjim trenerom.

Posle potpisa, Janakopulos, Ataman, kao i menadžer Miško Ražnatović su na prigodan način proslavili ovaj uspešno obavljen posao.

Janakopulos se na Instagramu pohvalio zajedničkom fotografijom sa Atamanom i Ražnatovićem, uz zvaničnu potvrdu da je novi ugovor potpisan i uz sada već prepoznatljivi Janakopulosov poklič ''Amanaman, Ergin Ataman!''

Screenshot/Instagram/dpg7000

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke