Amerikanac snimio svoj odlazak iz Partizana, imao je šta i da poruči!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.09.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Nije ovo očekivao, ali pozitivna energija ga ne napušta.

 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Amerikanac Trej Dreksel je pred kraj prošle sezone, odnosno na početku plej-ofa domaće Superlige došao u Partizan iz zemunske Mladosti u čijim redovima je briljirao i očekivalo se da će u tom stilu nastaviti i u crno-belokm dresu. Međutim, povreda ga je sprečila da pokaže svoj potencijal, pa je ovog leta ponovo krenuo ispočetka.

Prošao je pripreme na Zlatiboru sa Partizanom, najzanimljivije detalje sa priprema je objavio na svom YouTube kanalu u zanimljivoj reportaži, ali po povratku u Beograd saopšteno mu je da će morati na pozajmicu do kraja sezone, a izbor je pao na poljski Stal Ostrov.

Dreksel je i ovaj događaj iskoristio da ga prikaže na YouTube kanalu, gde je prikazao svoj odlazak iz Beograda i dolazak u Poljsku gde ga je dočekala kiša, ali je imao i zanimljivu poruku za navijače Partizana.

''Trening kamp je završen u subotu, a dan kasnije agent me je pozvao i rekao da me Partizan šalje na pozajmicu. Još uvek sam pod ugovorom sa Partizanom koji želi da me pošalje u klub gde ću imati veću minutažu, bitniju ulogu, gde ću moći da se razvijam, učim.

Želim da se zahvalim svima u Partizanu na ukazanoj prilici, trenerskom timu, igračima, svima. Bilo je ovo dobro iskustvo, hvala Srbijo, vratiću se u Beograd, volim ovo mesto'', poručio je Dreksel.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke