Amerikanci spekulišu, kako će izgledati "drim-tim" za četiri godine u Los Anđelesu?

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.08.2024.
10:09
Izvor: Sportske.net

Dosta igrača, mada ne ključnih, iz ove ekipe ćemo verovatno videti 2028. godine

EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Povezane vesti

Izvukli su nam se iz razloga za koje u Srbiji smatraju da nema puno veze sa sportom, najavili smo osvetu za četiri godine u Los Anđelesu. Daleko jeste, postoji još mnogo takmičenja do tada, nećemo imati ni istog selektora, ali ni Amerika neće biti ista.

Stiv Ker se povukao, videćemo ko će biti naslednik, da li kouč Majamija Spelstra koji je bio u stručnom štabu. 

Sigurno da je kasno za Lebrona, Karija, Dejvisa i Duranta i Embida, ali američki mediji smatraju da će većina tima iz Pariza biti tu i za četiri godine.

Buker, Adebajo i Tejtum će biti oko tridesete, Entoni Edvards, Halibarton mlađi, ali želeće da nadograde ovo iskustvo, treba očekivati u tom timu i Bransona i Džejlena Brauna. Odlaskom Kera, igrači Bostona će biti verovatno u fokusu, a Branson i Braun će morati da ispeglaju odnose sa Grentom Hilom, menadžerom nacionalnog tima. Jer, on je zvezdu Niksa nazvao teoretičarom zavere, kada je ovaj izjavio da zbog "Najka" ne putuje u Pariz. Branson bi trebalo, ako nastavi sa ovakvim partijama da bude naslednik Karija u nacionalnom timu.

Tu je i plejada mlađh igrača koji će preuzeti teret, Bankero je "izdao" Italiju (slično kao Embid Francuze) i odlučio se za SAD na prošlom SP. Tu su i Čet Holgren iz Oklahome, Džajlen Vilijams, Tajris Maksi, ko zna možda se vrati i Donovan Mičel.

Niko se ne usuđuje da prognozira kako će izgledati karijera Dža Moranta do tada ili hoće li Zajon biti zdrav.

Naravno u naredne četiri godine će stići i novi igrači u ligu, Amerikanci tipuju na Kupera Flega sa Djuka koji ima samo 17 godina, ali ga treba očekivati kao top pika na draftu narednog leta. On je zanimljivo tokom leta trenirao sa drim-timom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke