U Partizanu znaju koga treba da zaustave u meču sezone

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 18.03.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Anđušić svestan značaja duela.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan protiv Baskonije igra jedan od najvažnijih mečeva u borbi za plej-in.

Veteran Danilo Anđušić je svestan značaja ovog duela sa ekipom Duška Ivanovića.

"Očekuje nas sutra verovatno i najvažnija utakmica sezone. Ekipa koja u Evroligi igra dobru košarku, zauzimaju visoku poziciju, tri pozicije su ispred nas. Znamo koliko bi nam značila ta pobeda. Oni su jako dobra ekipa sa dobrim pojedincima. Markus Hauard, koji u poslednje vreme igra sjajnu košarku, jedan je od košarkaša koga bi sutra trebalo zaustaviti kako bismo stigli do pobede. Moramo da budemo na maksimalnom nivou ako želimo do pobede", rekao je Anđušić na konferenciji za medije u Beogradu.

Partizan je ove sezone u Evroligi izgubio dosta mečeva u neizvesnoj završnici.

"Stvarno se trudimo da budemo u dobroj atmosferi. U Milanu smo odigrali dobru utakmicu. I u Barseloni smo igrali solidno tokom tri četvrtine, imali smo taj pad u poslednjoj. Barselona je to iskoristila i dobila utakmicu sa većom razlikom nego što je razlika možda bila na terenu", dodao je Anđušić.

Partizan je u subotu na svom terenu pobedio FMP 88:57 u meču 23. kola ABA lige.

"Protiv FMP-a smo odigrali jako dobru utakmicu svih 40 minuta, svi košarkaši su bili uključeni, što je jako bitno. Trudimo se da budemo u dobrom raspoloženju i da sa tom nekom pozitivom dočekamo naredne utakmice, jer znamo da nam je svaki meč bitan za plej-in", naveo je Anđušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke