Anđušić: "Ima još derbija..."

Autor: Nemanja Janošev
utorak 29.11.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Istakao je dvojicu protivničkih igrača.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić sumirao je poraz svog tima u derbiju 8. kola AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde naglasivši da nisu imali dobrog rešenja za motore njihove ekipe.

Partizan je odigrao odličnih 35 minuta susreta u "Pioniru", ali potom je Crvena zvezda uzela primat i na kraju ubedljivo slavila.

"Dozvolili smo im sa osam razlike da se vrate i povedu pred poluvreme i to igračima koji su motori Crvene zvezde ove sezone - Vildozi i Nedoviću. Kada počnete da pogađate lake šuteve i postižete lake poene, sve bude drugačije. Njima je to mnogo značilo. Digli su se, to je bio prelomni momenat. Imali smo još jednu šansu u četvrtoj četvrtini kada smo prišli na tri razlike, nismo uspeli da preokrenemo i to je to - idemo dalje", prokomentarisao je Anđušić i nastavio:

"To je po meni bio prelomni momenat. Imali smo još jednu šansu, kada smo prišli na tri razlike u 4/4. Međutim, nismo uspeli preokrenuti. Ovo nam je prvi poraz, a pred nama je još mnogo utakmica i derbija. Verujem da će nam ovo biti dobar nauk za ubuduće i da ćemo odigrati bolje, kako protiv Valensije, tako i protiv Zvezde u narednom kolu Evrolige".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke