Anđušić najavljuje Partizanovu ''žetvu'' trofeja: ''Opet smo najtrofeniji klub''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2023.
18:15
Izvor: Sportske.net

Prošla sezona je bila impresivna, može li sledeća da bude još bolja?

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana polako se okupljaju na početku priprema za novu sezonu. Domaći igrači, među kojima i povratnik Ognjen Jaramaz, a sa izuzetkom reprezentativca Alekse Avramovića, juče su ''osetili parket'' u maloj sali ''Štark Arene'', a stranci će se ekipi priključiti nešto kasnije.

U razgovoru za klupski sajt, jedan od starosedelaca iz prošle sezone Danilo Anđušić je tom prilikom govorio za klupsku televiziju. Za početak, kako je proveo leto?

''Odmarao sam, koristio svaki trenutak da budem sa prodocom i decom, a poslednjih nekoliko nedelja sam iskoristio za rad na uvodnim treninzima, da bih što spremnije dočekao start priprema. Tokom sezone nema mnogo vremena za tu vrstu rada, pa sam ovaj period iskoristio za to.

Svi smo bili emotivno ispražnjeni posle sezone u kojoj smo osvojili titulu. Trebalo nam je da se dobro odmorimo, da se napune baterije i da sa još većom motivacijom uđemo u sledeću sezonu'', izjavio je Anđušić.

A u sledećoj sezoni Anđušić najavljuje još više osvojenih trofeja! Prva prilika biće već u septembru u Superkupu.

''Napravili smo veliki rezultat, prošlo je tačno dva meseca od osvajanja titule. Stvarno fenomenalna sezona u svakom smislu je iza nas, a jedina žal je za tim plasmanom na F4 koji je toliko bio blizu. Ipak, mislim da smo ostvarili sjajan rezultat u Evroligi, uz osvajanje titule u AdmiralBet ABA ligi, gde smo opet najtrofejniji klub, što našim navijačima mnogo znači. 

Velika je stvar što smo zadržali veliki deo ekipe, lakše ćemo se uklopiti sa novim igračima, a ciljevi ostaju isti - titula u AdmiralBet ABA ligi, voleo bih lično da se osvoji i Kup Radivoja Koraća, kao i naša domaća liga i da u Evroligi što dalje doguramo. Plej-of i F4 je svima cilj, svi se spremamo za to, ne treba da krijemo'', zaključio je Anđušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke