Anđušić: ''Vraća nam se Kevin, biće lakše''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.05.2023.
23:28
Izvor: Sportske.net

Za razliku od Egzuma, Anđušić je bio pričljiviji.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je pred svojim navijačima prokockao velikih 2:0 iz Madrida, pa je Real vratio prednost domaćeg terena na svoju stranu i u sredu od 21 čas će se u madridskom ''ViZink centru'' voditi odlučujuća borba za plasman na F4 Evrolige.

Crno-beli su u večerašnjem četvrtom meču u ovoj plej-of seriji poraženi od Reala sa 85:78, a posle utakmice je svoje impresije u razgovoru sa novinarima izneo bek Partizana Danilo Anđušić.

"Ništa se nije dogodilo, igramo protiv Real Madrida. Znamo kakvi su, da će doći spremni bez obzira što igraju na gostujućem terenu. Oni imaju 'milion' ovakvih utakmica u nogama što su i pokazali. Izgubili smo jer nismo imali pravi fokus od početka. Oni su poveli većom razlikom, posle smo se vratili i igrali egal utakmicu što može da nas raduje. Ali u nekim trenucima nismo pronalazili rešenje u napadu, što nas krasi većim delom sezone. Na kraju smo ispustili tu lepu prednost od dva brejka", izjavio je Anđušić.

On veruje da će crno-beli na kraju ipak obradovati svoje navijače.

''Žao mi je što nismo pobedili pre svega zbog ovih ljudi koji nas podržavaju i koji su ovde. Sigurno da bi uživali svi zajedno da smo ostvarili pobedu. Želeo bih još jednom da im se zahvalim na podršci. Još jednom su pokazali da su najbolji navijači na svetu. Mi stvarno osećamo njihovu podršku kao što su nam rekli posle utakmice da veruju u nas. I mi verujemo da možemo da ostvarimo još jedan brejk", naglasio je Anđušić.

Partizan će u Madridu biti jači za kapitena Kevina Pantera kome je istekla suspenzija, ali i bez povređenog Alekse Avramovića.

"Vraća nam se Kevin. Sigurno da će biti dosta lakše. Dosta rasterećenije ćemo igrati, veća rotacija će biti na bekovskim pozicijama. Verujem da će sa njim biti drugačija priča", zaključio je Anđušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke